Bananenlolly’s

FullSizeRender32

Soms heb je trek in een lekkere zoete snack, maar heb je geen tijd om een hele taart te gaan bakken. Maak dan deze heerlijke chocolade bananen. Je kunt ze ook in hun geheel gebruiken maar ik snijd ze in plakjes en doe ze op stokjes.

Wat heb je nodig voor 2 stokjes?

  • 1 banaan
  • halve reep pure chocolade
  • handje pistachenootjes
  • prikkers

img_0234

Hoe maak je het?

  • Smelt de chocolade au bain marie. Ik doe dit door op een pan kokend water een deksel van een ovenschaal te zetten.
  • Snijd ondertussen de banaan in plakjes, niet te dun anders breken ze als je je sateprikker er door steekt.
  • Sla de pistachenootjes kapot met een deegroller zodat je deze later over de chocolade kunt strooien.
  • Haal de banaan door de chocolade en laat deze even uitlekken.
  • Strooi dan de pistachenootjes er over.
  • Laat de bananenlolly’s uitlekken in een glas en dan smullen maar!
Foodie Marjan
Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: