Geitenkaassalade met gnocchi

img_69231-e1430040414904

Ook dit recept is ontstaan uit de foodblogswap waarbij ik van Mirne mocht koken. Ik was direct zo verslaafd aan de gnocchi dat ik er ook een vegetarisch recept mee wilde maken. Het liefste eentje die als lunch kan zodat ik hem mee kan nemen naar mijn werk, vandaar een salade!

Wat heb je nodig?

  • 150 gram Gnocchi
  • 3 handjes rucola
  • halve ui
  • teentje knoflook
  • 2 handjes kleine tomaatjes
  • 2 handjes gesneden prei
  • 2 grote champignons
  • Halve geitenkaas

img_6923-e1430036615498

Hoe maak je het?

  • Gebruik eerst het basisrecept van de gnocchi. Wacht met het koken van de gnocchi tot je salade klaar is.
  • Bak de uit met de knoflook aan in de pan. Doe hier dan de champignons en de ui bij tot deze ook gaar zijn.
  • Gooi de gnocchi in kokend water en snijd de geitenkaas en tomaten in blokjes en doe dit in je pan met het groenten mengsel.
  •  Als de gnocchi drijft in je pan schep je dit door in de pan waar je groenten en kaas in zit. Roer dit nog even door zodat de kaas lekker overal aan plakt en serveer het dan op de rucola.
  • Strooi er nog wat pijnboompitjes op en het is heerlijk!

Comments

comments

1 gedachte over “Geitenkaassalade met gnocchi

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: