Gevulde champignons

IMG_0118
Gevulde champignons zijn lekker als voorgerecht of bijgerecht. Je kunt kiezen om een kant en klare roomkaas met kruiden te kiezen of je neemt een naturel en voegt hier zelf nog wat kruiden aan toe. Ik koos voor dit laatste.

Wat heb je nodig (2 pers)?

  • 6 champignons
  • 4 el roomkaas
  • strooikaas
  • peterselie
  • zout
  • peper
  • knoflook

img_0118

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • De steeltjes haal je heel gemakkelijk uit de champignons door er aan te draaien. Lukt dit niet helemaal hol de champignon dan nog een beetje uit met een theelepel.
  • Pers een teentje knoflook uit met een pers, heb je dit niet snijd dan een knoflookteentje heel fijn.
  • Meng dit met 4 eetlepels roomkaas, een eetlepel fijngesneden peterselie en wat zout en peper naar smaak.
  • Vul de champignons met het mengsel en strooi overal nog een paar snippers geraspte kaas op.
  • Zet de champignons ongeveer 15 a 20 minuutjes in de oven en klaar is je heerlijke hapje.
  • Strooi bij het serveren nog een beetje fijngesneden peterselie over de bordjes.

img_01161

 

Foodie Marjan

Foodie Marjan

Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterest

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: