Gevulde eggwrap

Eggwrap - www.foodiemarjan.nlDe laatste tijd eet ik regelmatig een wrap of een gebakken eitje. Maar ik heb al zo lang de combi niet meer gemaakt, een eggwrap! Een wrap, maar dan van eieren. Het handig dat je dit gemakkelijk als een wrap kunt meenemen naar je werk! Vaak gebruik ik een kant en klare wrap, maar dan is dit een veel slimmere optie!

Om nou alleen een ingrediëntenlijst voor de eggwrap is en beetje suf. Want dat zijn gewoon drie eieren! Daarom deel ik ook gelijk mijn vulling van de eggwrap.

Wat heb je nodig voor een gevulde eggwrap?

  • 3 eieren
  • halve avocado
  • handje sla
  • 2 radijsjes
  • tuinkers (optioneel)
  • zout

Eggwrap - www.foodiemarjan.nl

Hoe maak je de gevulde eggwrap?

  • Dat is het werk niet 😉 kluts de eieren door elkaar, je kan er voor kiezen om er nog wat gedroogde of verse peterselie doorheen te doen, dan ziet je wrap er nog wat leuker uit. Ik bedacht me dat helaas pas bij het schrijven van de blog.
  • Bak de de wrap net als een omelet gewoon in de pan! Let op dat hij niet te gaar wordt, je moet hem nog wel kunnen oprollen. Ik doe het daarom bewust even op een laag pitje.
  • Als de wrap klaar is beleg hem dan met de sla.
  • Snijd de avocado door de helft. En kerf in de helft over de lengte met een mes strepen tot de schil, dan kan je hem met een lepel uitscheppen en heb je mooie reepjes.
  • Snijd nog 2 radijsjes in dunne reepjes en strooi dit ook over de vulling.
  • Zelf had ik nog wat tuinkers, bij de lidl koop ik altijd zo’n klein bakje, het geeft namelijk altijd net wat extra smaak aan je salade of andere gerechten. Ik gebruikte hier 2 eetlepels van.
  • Strooi er tot slot nog wat zout over en oprollen maar! (De combinatie zout met avocado vind ik altijd zo lekker!)

Eggwrap - www.foodiemarjan.nl

Natuurlijk kun je de eggwrap vullen met alles wat je zelf wilt!

Met zalm, avocado en sla is hij ook erg lekker!

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: