Gevulde tomaatjes met mozzarella

FullSizeRender

De kerstdagen komen er weer aan en ik ben alvast een menu aan het bedenken. Maar ik zet natuurlijk niet graag iets voor voordat ik het ook daadwerkelijk getest heb. Deze gevulde tomaatjes maken zeker kans om op het kerstmenu te komen.

Kerst hoeft niet alleen maar te bestaan uit je volvreten en hompen vlees naar binnen werken. Met dit voorgerechtje zet je iets neer dat er leuk uit ziet, maar waarna je gewoon nog plek hebt voor je overige gangen!

Normaal maak ik met deze ingrediënten een salade, maar als je het net even anders serveert heb je in eens een prachtig voorgerecht.

Wat heb je nodig (2 pers)?

  • 6 tomaatjes
  • 50 gram mozzarella
  • 7 grote basilicum blaadjes
  • 3 tl balsamico (azijn of crème)
FullSizeRender2
Gevulde tomaatjes

Hoe maak je het?

  • Snijd het kapje van de tomaat af en hol deze met een lepeltje uit, zorg dat alle pitjes en het sap er uit zijn.
  • Hierna snijd je de mozzarella in blokjes en scheur je de blaadjes basilicum.
  • Meng dit in een bakje met de balsamico zodat de smaken goed mengen.
  • Vul je tomaatjes en serveren maar, leuk om nog een heel blaadje basilicum op te leggen.

Weet jij al wat je gaat eten met kerst? Of wil je hier een kerstrecept delen? Dan hoor ik het graag! De komende dagen staan namelijk in het teken van kerstrecepten. Tot morgen!

Foodie Marjan

Foodie Marjan

Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterest

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: