Gnocchi in tomatensaus

img_69241-e1430039405924

Ik heb meegedaan met de foodblogswap en maakte daar gnocchi van Mirne. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet! Eigenlijk is gnocchi gewoon pasta, dus kun je er hetzelfde mee doen als met je pasta. In dit recept een tomatensaus met groenten en gehakt.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 125 gram balletjes gehakt
  • 250 gram gnocchi
  • 4 handen spinazie
  • flinke ui
  • 2 teentjes knoflook
  • paprikapoeder
  • basilicum
  • halve rode peper
  • stengel prei
  • 20 gram kleine tomaatjes
  • 250 gram passata
  • 8 champignons

img_6924-e1430036673928

Hoe maak je het?

  • Snijd de ui en de knoflook fijn en bak dit met 2 theelepels paprika poeder in de olie.
  • Doe hierna de balletjes in de pan, zorg dat je ze nog niet helemaal gaar bakt, anders worden ze later misschien wat droog.
  • Doe nu de champignons en prei in de pan.
  • Als deze beetgaar zijn kan de passata erbij, laat dit lekker sudderen tot het een beetje ingedikt is.
  • Doe dan de spinazie erbij zodat dit kan gaan slinken.
  • Tot slot kan de gnocchi bij je gerecht is klaar om te serveren!

Comments

comments

1 gedachte over “Gnocchi in tomatensaus

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: