Knapperig spinaziebakje

img_7018-e1430328571892

In mijn koelkast ligt een pakketje met loempia vellen en het duurt best lang voordat ik ze op krijg. Vandaar dat ik nu weer wat nieuws verzonnen heb. Een knapperig bakje met spinazievulling. Een recept dat heel makkelijk vegetarisch kan om de groenten er voldoende bite aan geven.

Wat heb je nodig?

  • 4 loempia vellen
  • 4 champignons
  • 100 gram spinazie
  • uitje
  • zongedroogde tomaatjes
  • optioneel; strooi kaas of geitenkaas
  • 4 eieren

img_70181-e1430328662873

Hoe maak je het?

  • Zet de oven op 180 graden, vet hierna 2 vormpjes in.
  • Doe er dan een loempia velletje in, nog een beetje olie en dan weer een vel. Doe dit in beide bakjes en zet ze dan 15 minuten in de oven tot ze bruin zijn.
  • Roerbak ondertussen de champignons, het uitje en de spinazie tot alles beetgaar is.
  • Roer je groentemengsel met de eieren.
  • Hierna giet je het in je bakjes en zet je het nog eens 15 minuten in de oven.
  • Je kunt er voor kiezen er wat strooikaas op te doen en/of wat geitenkaas in brokjes er in.

Heerlijk om te serveren met een salade of wat gebakken aardappeltjes.

Mocht je trouwens wat vulling over hebben kan je daar eggmuffins van maken!

img_7024-e1430328699306

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: