Mango- avocadococktail

IMG_0181

Het is altijd leuk om verzoekjes te krijgen en ik kreeg het verzoek een cocktail te maken zonder vlees en vis. Nu denk je, zit er vlees of vis een cocktail dan? Niet in de drinkbare, maar in de hapjes die maak vaak wel. Vandaar hier dit voorgerechtje zonder vlees en vis.

Wat heb je nodig (6 pers)?

  • Hele avocado
  • Hele mango (of diepvriesblokjes)
  • Halve rode peper
  • Limoensap
  • Olijfolie
  • Zout

img_0180-e1450602890149

Hoe maak je het?

  • Snijd alles in gelijke blokjes behalve de peper.
  • Snijd de peper heel fijn en zorg dat alle pitjes er uit zijn. (Ik had flinke pepers dus een halve was genoeg, proef je gerecht, als er te weinig pit in zit kun je wat meer peper doen.)
  • Meng ondertussen een eetlepel limoensap met twee eetlepels olijfolie en een flinke snuf zout.
  • Marineer hierna je avocado met mango in hierboven gemaakte mengsel . Zet het minimaal een half uurtje in de koelkast en serveer het daarna in leuke glaasjes. Je kunt het ook al vroeger op de dag maken zodat je ’s avonds alleen hoef te serveren.
  • Server in leuke kleine glaasjes en decoreer met een beetje peterselie.
Foodie Marjan
Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: