Rosbief rolletjes

id maarten

Ik ben dol op voorgerechtjes en hapjes, je kunt dit serveren als een voorgerechtje of op een prikkertje als hapje. In dit geval heb ik gekozen voor rosbief, maar dit kan je vervangen door diverse soorten vlees of vis!

Wat heb je nodig;
– plakjes rosbief
– amandelschaafsel
– rucola
– wasabi
– olie (kan met een smaakje)
– zout en peper naar smaak

rosbiefrol1


Hoe maak je het;

– Bak de amandelschaafsels in een droge pan tot ze goudbruin zijn.
– Doe wat rucola met olie en zout en peper naar smaak in een kom en meng dit goed. Ik heb vaak olie met een smaakje in huis, zoals truffel! Dus ik gebruik deze.
– Leg de plakjes rosbief op een werkplank en smeer hier heel voorzichtig een klein beetje beetje wasbi overheen.
– Doe over de breedte van het plakje wat rucola en amandelschaafsel en rol ze op.
– Vlak voor het serveren strooi je er nog wat amandelschaafsel overheen, dit moet echt als laatste, als je het namelijk 2 uur in de koelkast zet met het schaafsel er al op zal dit zacht worden.

Je kunt deze rolletjes ook variëren, met bijvoorbeeld zalm, runderrookvlees of carpaccio.

 

Comments

comments

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Close
%d bloggers liken dit: