About

Eten was altijd al belangrijk in mijn familie, mijn moeder maar ook mijn oma waren altijd bezig met eten. En dan niet eten uit pakjes maar puur eten. Zelf koken met kruiden. Snoep, chips en frisdrank behoorde niet tot dagelijkse kost toen ik klein was. Wat mij betreft een juiste keuze voor alle kids!

Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl

 

Eerst stond hier een verhaal over dat ik ben gestopt met zakjes en pakjes en mij hier veel beter door voel, dat klopt nog steeds, maar kan prima in één zin!

Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Maar naarmate mijn blog wat langer bestaat deel ik veel meer dan alleen mijn recepten, naast een kijkje in mijn keuken is mijn blog nu ook een kijkje in mijn leven geworden!

Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

Een gedachte over “About

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief met updates!

%d bloggers liken dit: