Hallo 2017

20160914-151900-vietnam-2016-p1010585Als deze blog online komt ben ik vast nog niet wakker. Ik twijfelde of ik een blog over goede voornemens zou schrijven, ik geloof daar eigenlijk niet zo heel erg in. Als ik iets wil veranderen of doen doe ik dat toch gewoon gelijk? Maar ik heb toch wat dingen die ik met jullie wil delen, dus: Hallo 2017!

Laat ik beginnen bij mijn blog, die begon als een recepten verzameling maar langzaam ben ik breder gaan bloggen. Dit wil ik komend jaar nog breder gaan doen. Zo zal ik meer een kijkje in mijn leven geven en wat meer bloggen over dingen die ik naast food leuk vind! Deze maand zullen er al een aantal van deze blogs online komen, dus nog even geduld……

En om de kwaliteit van mijn blog omhoog te gooien is het tijd voor een nieuwe camera. Als het goed is volgt deze in januari dus zullen jullie snel verbetering zien!

Het leuke van het nieuwe jaar vind ik ook terugblikken op het jaar ervoor. De foto in de header is al een kleine terugblik op mijn vakantie in Vietnam. Natuurlijk heb ik ook gekeken naar wat wel en niet werkte op mijn blog, zo waren mijn best bekeken recepten de appelcrumble, de pindakaas bonbons en de pindakaasmugcake. Blijkbaar zijn jullie dol op pindakaas! 😉

IMG_1496

Echt goede voornemens heb ik niet. Ik ben vorig jaar weer begonnen met sporten, mijn voornemen is dat dit keer eens vol te gaan houden. Ik voel me er toch wel een stuk beter door en als ik eenmaal in het ritme zit gaat het goed. Het voordeel is dat ik nu 2 sportmaatjes heb, dus afzeggen kan niet zomaar meer!

Gelukkig heb ik dit jaar ook al wat leuke dingen op de planning staan. Zo zijn we (Stefan en 2 vrienden) druk bezig om een vakantie te plannen. En dit keer gaat de reis naar Namibie en Botswana. Google maar eens op de plaatjes, dan zal je verbaasd staan hoe mooi de landschappen zijn en hoeveel mooie dieren er leven. Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn, we gaan namelijk met een jeep en een tent op pad!

namibie-57
Bron: What About Her

Dan staat er nog een bruiloft op de planning, nouja twee. Eerst trouwen vrienden van ons en dan ben ik zelf aan de beurt. De planning is al zo goed als rond en we doen niet al te gek. Dus ik verwacht geen bruiloftsstress eigenlijk.

Wat ik niet wilde vergeten… bedankt lieve volgers vol het trouwe lezen. En bedankt lieve gastbloggers voor het bloggen! En bedankt lieve volgers die op facebook mijn recepten delen. Want ik vind bloggen leuk, maar enthousiaste volgers maakt het nog veel leuker.

En verder… verder zie ik het allemaal wel!

Op naar een mooi blogjaar!

Wat zijn jullie plannen voor het komende jaar?

 

Volgen jullie me al op facebook in instagram?

Dat zou ik erg leuk vinden!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: