Lief dagboek #Aug16

IMG_2876De maand augustus zat een beetje vol, maar mijn blog helaas die maand niet. Terwijl ik bloggen super leuk vind lukte het me deze maand gewoon niet om voldoende (naar mijn zin) te bloggen. Benieuwd wat ik wel gedaan heb deze maand?

Helaas kwamen er wat regenachtige dagen in de deze maand, die kon ik mooi gebruiken om lekker aan mijn blog te werken, dus de maand september zal ik jullie weer lekker spammen met nieuwe recepten en verhalen!

Vrijgezellenfeest Eef

Eindelijk was het dan zo ver,  Eva haar vrijgezellenparty. We hadden het zo goed geheim weten te houden dat ze eigenlijk niet meer dacht dat het zou komen. Of we haar in een bananenpak door haar eigen dorp hebben laten lopen? Nee dat is niet zo ons ding. We zijn lekker met zijn allen naar Dance Valley geweest. Natuurlijk moest ze daar wel wat lekkere lijven op de foto regelen, wat gratis drankjes fixen en bij iemand in z’n nek gaan zitten. Maar we wilde er vooral een topdag van maken en geen ‘mag ik door de grond zakken feestje’. Wat mij betreft best aardig gelukt!

Vrijgezellenparty - www.foodiemarjan.nl

Vrijgezellenparty - www.foodiemarjan.nl

Escaperoom

Één keer in de zoveel tijd staat hij in de planning, een avondje ons laten opsluiten in een te enge kamer om daaruit te ontsnappen. En iedere keer belandden we weer in een betere kamer, was ik vorige keer nog helemaal fan van de escaperoom in Delft, ben ik nu om, Bunschoten heeft de beste, de meisjeskamer. Ik kan echt niet tegen enge filmpjes of meisjesstemmen dus loop ik er lekker met mijn oren dicht doorheen. Maar als we hem dan met nog 10 seconde op de teller af weten te sluiten ben ik toch weer trots! Het leuke daar was trouwens dat ze je achteraf de filmpjes laten zien de ze van je gemaakt hebben! Kan je nog even nagenieten van je eigen stress en paniek, wat Megan mooi wist te verwoorden op haar blog!

14088679_1254082164611287_8139357434593236804_n

Bruiloft Eef en Steef

Het leuke is van ceremoniemeester zijn voor je eigen bruiloft dat je bij een ander vast kunt spieken hoe een bruiloft organiseren werkt! En ik moet zeggen, dat hadden deze bruid en bruidegom goed voor elkaar. We hebben alle twee een totaal andere bruiloft op de planning maar dat hoeft het niet minder leuk te maken. Stiekem ben ik ook dol op regelen en organiseren, dus ik ben bang dat ik me straks nog ga vervelen als mijn eigen bruiloft is geweest! Iemand nog een feestje om te plannen ;)?

14141569_1001000126665367_9083385629429133470_n

Visum

Kennen jullie die mop van Stefan en Marjan die naar China gingen, die gingen niet! Met Chinaonline (#nospon, ik ben gewoon heel blij met ze) hadden wij een reis naar China geboekt, in januari al, de tickets hadden we los gedaan. De vakantie stond voor de deur dus was het tijd om een visum te gaan regelen. Euhhhh dat lukte dus niet…. Want er is een G20 in China en hierdoor zijn de regels wat aangescherpt. Je dient je oude paspoort mee te nemen en hier mogen geen stempels van het midden-oosten of Turkije in staan. Dubbel probleem, ik had mijn oude paspoort niet meer en ik was in Turkije geweest. Dus die vakantie konden we op onze buik schrijven. Voor iedereen die nog naar China gaat, geen paniek, half september is deze maatregel voorbij. Maar dat was voor onze aanvraag te laat. Maaaar… Chinaonline was heel vriendelijk en ze hebben onze reis omgeboekt via hun andere reisbureau Vietnamonline naar, heel verrassend, Vietnam, ook niet heel naar! De kwestie tickets loopt nog, maaaaar dat mag de pret niet drukken! Vietnam is prachtig!

Dagboek - www.foodiemarjan.nl
Bron: Vietnamonline.nl

Smaak en Meer

Smaak en Meer stond al wat langer op mijn lijstje maar het kwam er maar niet van. Maar na een dag druk bezig te zijn geweest me een bruiloft waren we een beetje luie en wilde lekker dichtbij huis uit eten. Mooi moment om daar eens langs te gaan. Helaas was mijn batterij leeg dus moest Stefan zijn telefoon mee. De foto’s zijn dus niet zo mooi als het eten, maar het eten was echt heerlijk. Niet te extreem culinair of fusion maar gewoon heel lekker eten wat iedereen zal aanspreken. Dit was dus zeker niet de laatste keer dat ik hier ben wezen eten! Als je trouwens buiten gaat zitten zit je ook nog heerlijk aan het water!

IMG_3253

Tennisles

Deze maand heb ik tennisles gehad, mijn oude balgevoel kwam nog wel een beetje van pas. Al lag het talent meer bij Stefan dan bij mij. Helaas heeft Stefan geen zin om te gaan tennissen, maar ik vind het stiekem wel heel leuk! Dus als er nog een beginnende tennisser in de buurt is ga ik graag samen op les!

Beste beken recept in augustus?

Ik moet zeggen dat ik hem zelf heerlijk vind om gewoon uit het vuistje te eten zonder crackertje of brood. Maar ook als beleg of door een salade is deze tonijn met avocado salade heerlijk!

IMG_2605

Foto’s uit de maand augustus

www.foodiemarjan.nl
Theekopjes verzamelen om kaarsjes in te maken!

Lekkere broodjes bij Monsieur Paul in Maassluis

Vier Broers in Amersfoort - www.foodiemarjan.nl
Vier Broers in Amersfoort
www.foodiemarjan.nl
Heerlijk tonijn voorgerechtje bij Smaak & Meer
www.foodiemarjan.nl
Stefan ging voor kwartel vooraf bij Smaak & Meer
www.foodiemarjan.nl
Surf en turf @ Smaak & Meer
www.foodiemarjan.nl
Cheesecake… kwijl Smaak & Meer
www.foodiemarjan.nl
Ijsje voor Steef @ Smaak & Meer
www.foodiemarjan.nl
Nieuwe koekjes van hoppe testen #lekke #spon
www.foodiemarjan.nl
Party……

IMG_2641IMG_2912

2 gedachten over “Lief dagboek #Aug16”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: