Lief dagboek… #Juni16

IMG_0581bDit is de tweede keer dat een blog in de categorie lief dagboek schrijf. En ik ben er zelf nu al blij mee. Is misschien een beetje gek om te zeggen. Maar als ik zo opschrijf wat ik de afgelopen maand heb gedaan beleef ik het weer een beetje opnieuw. Er komt zoveel leuks voorbij en er zijn zoveel lieve mensen dat ik gewoon zit te glimlachen tijdens het schrijven.

IMG_0373

Guus Meeuwis

Geheel onverwachts ging ik met Yvonne en Suzanne naar Guus! Niet in eerste instantie mijn favoriete artiest, maar de sfeer is altijd zo lekker! Iedereen is vrolijk en aardig, geen gekke vechtpartijen maar gewoon allemaal mensen die een feestje willen bouwen. Ik vond het jammer dat hij begon met wat slome nummers, maar hij wist het weer mooi af te sluiten met wat feestnummers. Yvonne had een goed plekje om te parkeren gevonden wat we waren zo weer op de snelweg op weg naar huis! Misschien wil ik volgend jaar toch weer 🙂

Oma

In één van mijn andere blogs schreef ik al dat mijn oma één van de mensen is die mij een foodie maakte! Mijn omaatje is de 90 al ruim voorbij en begint al wat ouders te worden. Stiekem vind ik ook dat ik haar veel te weinig zie. Steeds als ik geweest ben denk ik, ik moet echt vaker gaan. Volgende maand dus even goed om voor mezelf te checken of ik haar weer op het lijstje kan zetten 😉 zo niet moet ik snel weer gaan. Het leuke is dat ze helemaal fan is van Stefan. Als we weg zijn gaat ze altijd direct mijn moeder bellen en vertellen hoe leuk Stefan weer zat te luisteren. Deze keer hebben we haar ook verteld dat we gaan trouwen, ze ging er helemaal van glimmen!

Escaperoom in Delft

Ik zal er niet teveel over verklappen, maar je moet er echt heen gaan! Deze escaperoom is echt de beste! Ik doe nu alsof ik er heel veel verstand van heb, maar dat valt ook mee. We zijn eerder naar eentje geweest maar als ik dat vergelijk met die in Delft was dat echt niks. Terwijl ik het toen al heel leuk vond. Die in Delft zat gewoon heel goed in elkaar, niet alleen maar cijfersloten en sleutels. Maar slimmer computergestuurde puzzels die reageerde als we het goed deden!

IMG_1038

Tomatoworld

Door Tommies en Greenco was ik uitgenodigd om bij Tomatoworld meer te leren over de tomaat en andere snackgroenten die er bestaan. Leuke dag waarin ik nieuwe recepten heb geleerd en meer te weten ben gekomen over het telen maar ook over de smaken van tomaten. Deze week kwam er een fotoverslag van dit bezoekop mijn blog online. Ik wil wel vast verklappen dat ik het een mooie manier vind om een product zo beter op de kaart te zetten. Als je echt gaat proeven is niet iedere tomaat zomaar een tomaat en proef je echt heel verschillende smaken. Zonde dat zo’n gezond product niet altijd de aandacht krijgt die hij hoort te krijgen!

IMG_0581b

Met Stefan in Den Haag

Zondag na de escaperoom zat ik te klagen dat ik nooit wat leuks doe… Euh 😉 gevalletje aanstellerites, maar Stefan trapte er in en ik had weer een smoes om lekker naar de stad te gaan. Deze keer werd het Den Haag. Vroeger kwam ik er dagelijks nu helaas niet meer. Lees snel mijn blog over Den Haag waarom ik het er zo leuk vind! Ik wist me tijdens het shoppen goed in te houden maar ik moest wel even een lekker kopje koffie drinken bij Hometown. Op de terugweg kon ik mij toch niet inhouden en heb een toetsenbordje voor mijn iPad gekocht. Nu kan ik overal bloggen! Hij kan zelfs aan mijn telefoon!

IMG_0886

Blogathon

Deze maand had ik lekker een paar dagen vrij, het doel was om met Stefan ergens heen te gaan. Maarja, iemand moet het geld vrienden dus was ik alleen thuis! Ook geen probleem, want dan had ik gelijk nog wat meer tijd om aan mijn blog te werken. Ik ben lekker naar Den Haag en Delft gegaan om mijn twee hotspot blogs eindelijk af te maken. Ondertussen deed ik daar ook gelijk ideeën op voor nieuwe gerechten, dus wat mij betreft productieve dagen geweest! De details en de foto’s volgen in juli, gezien mijn blogs dan online komen!

“Service above Self”

Voor iedereen die het nog niet wist, ik ben lid van de Rotary!  “Service above Self” is het motto van de Rotary, waarmee we bedoelen dat we de maatschappij voorop stellen en niet onszelf. Het leuke hiervan vind ik dat we dus op allerlei manieren iets bijdragen aan onze omgeving. Voor onze laatste actie heb ik onderstaande filmpje gemaakt. Met een tourrit, soort puzzeltocht met de auto hebben we een bedrag van meer € 7500 opgehaald voor Stichting Zeldzame Ziekten. Daarnaast is het gewoon een leuke club mensen die na 2,5 jaar toch echt al als vrienden voelen en waarvan ik ook al een hoop geleerd heb!

 

Overige foto’s Juni

Omdat ik niet overal een verhaaltje over kan/wil schrijven, want dan wordt deze blog echt te lang heb ik hieronder nog een paar foto’s van de maand juni toegevoegd. Wil je ergens meer over weten vraag het dan gerust!

IMG_0557
Betty Boop in Delft, lekker een foute American Diner met bijpassende gerechten.
IMG_0245
Vanaf mijn oma gingen we door naar Marco en Megan, maar we moesten onderweg nog wel wat eten!
IMG_0248
Bestellen doe je via een tablet in plaats van op papier!
IMG_0251
En het is echt heel lekker voor een all you can eat!

 

IMG_0382
In de markthallen kan ik nooit kiezen wat ik wil. We namen een hert, eend en kangoeroe worstje.
IMG_0390
Van Hydranome ontving ik deze fles. De hydranome fles is BPA vrij en kan gewoon in de vaatwasser. Middels de stipjes op de dop kun je bijhouden of je genoeg drinkt! #spon
IMG_0334
Afentoe blog ik voor groentehelden! Met lekkere paprika’s die ik van hen ontving maakte ik een lekker dipje! Smullen maar! Vul een paprika met kwark en knijp hier twee teentjes knoflook in uit, nog een eetlepel peterselie, snufje zout en peper en klaar is je dip!
IMG_0446
Lekker spulletjes bij de toko gehaald en zelf ‘tapas’ gemaakt!
IMG_0421
Hoe blij kan je zijn met je nieuwe schoenen!!!
IMG_0164
Nee, niet de kaarten van mijn eigen bruiloft, maar die van een vriendin! #nualzininmneigenplanning
IMG_1438
Nieuwe visitekaartjes die beter bij mijn nieuwe site passen!
IMG_0325
Lekker in mn pauze bij de geitjes lunchen 🙂 #eggwrap

 

Volg me op facebook voor meer updates!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: