Lief dagboek… #okt16

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Benieuwd wat ik in oktober allemaal heb uitgespookt? Eigenlijk niet zo veel, ik moest vooral een beetje wennen aan het terug van vakantie zijn. Maar ik ben wel weer braaf begonnen met sporten, ik vind het zowaar weer leuk en ook het strand was deze maand weer favoriet!

Pistache café (Den Haag)

Om nog in de vakantiestemming te blijven mocht ik de eerste zondag dat ik thuis was gelijk lekker uit eten met mijn vriendinnen in Den Haag! En ik moet zeggen, dit tentje is echt een aanrader, de straat waar het in ligt is ook onwijs leuk. Dus mocht je nog een adresje zoeken om te lunchen, doen!

Hotspots Den Haag - www.foodiemarjan.nl Hotspots Den Haag - www.foodiemarjan.nl

Kruiden

Ik ben echt dol op verse kruiden, zo heb ik in de achtertuin een ontplofte saliestruik, de konijnen lusten hem helaas niet dus dat ding groeit en groeit. Ik denk ook daarom dat Stefan deze kleine potjes voor me kocht. De kans op overwoekering van ons huis is zo wat kleiner. Natuurlijk kan je ook koken met kruiden uit een potje, maar je proeft toch echt wel het verschil met verse!

kruiden - www.foodiemarjan.nl

High Tea Dechi Beach (Hoek van Holland)

Eigenlijk kom ik super vaak bij Dechi Beach, vaak als we op het strand in Hoek van Holland wandelen gaan we hier wat drinken. Maar deze maand mocht ik met collega’s hier van een High Tea genieten. Het leuke vond ik ook dat één van ons een paleo high tea wilde en dat gewoon kon. Stiekem was ik wel jaloers op haar keuze want dat zag er allemaal heel goed uit!img_5052

Meiden weekend

Dit blijven toch altijd leuke avondjes. Op de één of andere manier trekken we een hoop gekkigheid aan en liggen we altijd weer later in bed dan de bedoeling is. Helaas ben ik ook geen 20 meer en moet ik een paar weken bijkomen, maar dat mag de pret niet drukken. Wel mijn fototechniek, dus heb ik stiekem de foto’s van Puur Suzanne gebruikt gezien haar talenten nog wel werkte! Gelukkig kregen we van onze gastvrouw de volgende dag wel een heerlijk ontbijtje en kwam ik de zondag nog redelijk door!

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Rustig aan

Verder was deze maand eigenlijk best rustig. Soms is dat ook gewoon lekker, op het strand wandelen, je keukenkastjes opruimen of gewoon even lekker niks doen. Tot volgende maand!

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: