6 x lekkere diner recepten

romige pompoensoep - www.foodiemarjan.nlSoms weet ook ik niet meer wat voor nieuws ik nu weer moet verzinnen om te eten als avondeten. Ik grijp ondertussen vaak naar dezelfde ingrediënten, dus kon ik wel wat inspiratie gebruiken voor nieuwe gerechten. Dus vroeg ik mijn collega bloggers om hulp! En ik zette van hen en mijzelf 6 recepten op een rijtje om jullie en ook mezelf te inspireren tot gevarieerder eten!

Courgetti carbonara – van een lepeltje lekkers

Oke, voor mij niet helemaal nieuw om met courgette een pasta recept te maken, maar deze variant heb ik nog niet geprobeerd en lijkt me zeker de moeite waard om binnenkort eens te testen!

10x diner recepten - www.foodiemarjan.nl

Stoofpotje met zoete aardappel – Proeven met liefde

Voor zoete aardappel kun je mij echt wakker maken en laat ik nou ook dol zijn op stoofpotjes, hier kun je ongemerkt heel veel groente in stoppen. Dus dit  recept mocht zeker niet ontbreken.

diner recepten - www.foodiemarjan.nl

Koolwraps met gamba’s – Samen Bourgondisch

Bij dit gerecht moet ik al een beetje aan de zomer denken. Maar ook voor nu kan dit gerecht prima! Het hoeft niet eens als diner, dit recept kan ook goed door als lunchgerecht.

diner recepten - www.foodiemarjan.nl

Pompoensoep – Foodie Marjan

Soep is altijd een goed idee, ook op deze manier krijg je veel groente binnen en het kan eigenlijk niet mislukken.

romige pompoensoep - www.foodiemarjan.nl

Bobotie met notenrijst – Eet het beter

Sommige recepten ken je vooral als gerecht uit de supermarkt. Maar wist je dat je die ook makkelijk zelf kunt maken? Deze bobotie van Eet het beter is hier een heel goed voorbeeld van.

diner recepten - www.foodiemarjan.nl

Vegetarische spaghetti bolognese – Ikook

Als we het over variatie hebben is ook goed om afentoe eens geen vlees of vis te eten. Een vegetarisch gerecht mag hierbij dan ook niet ontbreken.

diner recepten - www.foodiemarjan.nl

Ik hoopt dat jullie weer wat leuke ideetjes voor het diner hebben opgedaan!? Voor mij was dit zeker weer inspiratie om afentoe weer wat anders op tafel te zetten.

 

 

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: