Aardbeiensalade met geitenkaas

img_8661-e1440160979604

Een salade is een super makkelijke maaltijd, gewoon even kijken wat er nog in de koelkast ligt. En bij mij was dat in dit geval geitenkaas, die moest echt op! Ik maak regelmatig geitenkaas salade, maar dan met groente, sla geitenkaas, noten en wat honing. Maar deze salade is anders, fruit en geitenkaas gaat namelijk heel goed samen!

Wat heb je nodig?

  • 2 grote handen gemengde sla
  • 12 aardbeien
  • 50 gram geitenkaas
  • Balsamico azijn
  • Basilicum (optioneel)

IMG_8661

Hoe maak je het?

Dit keer geen heel stappenplan, maar gewoon lekker makkelijk alles mengen. Kies een mooi bord uit en leg de sla hier als eerste op. Snijd de aardbeien in partjes, als ze klein zijn door de helft anders door vieren en leg deze op de salade. Breek tot slot de geitenkaas in brokjes en verdeel deze over je bord. Druppel wat balsamico azijn op je bord en garneer met wat blaadjes basilicum en klaar is deze heerlijk frisse salade!

Ik koop zelf altijd een basilicum plantje, die ik nu heb staat al weer 2 maanden in het raamkozijn. Als je hem braaf water blijft geven groeien er namelijk gewoon weer nieuwe blaadjes aan. Zorg dat je afentoe wat bijknipt zodat hij niet te hoog wordt.

Foodie Marjan

Foodie Marjan

Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterest

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief met updates!

%d bloggers liken dit: