Chocolade smoothie *

20130929-152213-e1428044949361

Chocolade melk hoeft niet slecht te zijn, daar is dit recept het bewijs van! Als je zorgt dat alle ingrediënten koud liggen heb je in de zomer een heerlijk verfrissend drankje!

Ik had nog een halve avocado over deze heb ik met eetlepel cacao, een theelepeltje kaneel en een beetje amandelmelk in de blender gedaan.

Doe er net zoveel amandelmelk bij tot het de dikte heeft die je lekker vindt, proef tussendoor ook of je vindt dat er genoeg cacao bij zit. Tot slot kan je er nog een scheutje honing of agavesiroop erbij doen om het lekker zoet te maken.

Snufje kokos er op en je chocolade shot is klaar!

20130929-152213

Groene smoothie legenda

Als je nog niet zo ervaren bent met smoothies is het niet handig om gelijk de aller groenste te nemen. Daarna durf je misschien nooit meer. Je moet er gewoon even aan wennen, net als aan een goede rode wijn! Dus begin met de smoothies met weinig sterren, hoe meer sterren, hoe groener de smoothie.

* = Smoothies met 1 ster zijn voor beginners omdat ze veel fruit bevatten en (bijna) geen groente.
** = Smoothies met 2 sterren bevatten al wat meer groente, maar zijn nog steeds super toegankelijk voor mensen die groene smoothies nog niet gewend zijn.
*** = Smoothies met 3 sterren bevatten vooral groente en zijn daarom voor beginnende smoothie drinkers flink wennen.
**** = Smoothies met 4 sterren bestaan helemaal uit groente, als je nog nooit een groene smoothie op hebt is het flink schrikken als je hier mee start!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: