Hotspot Den Haag: Milú

Hotspot Den Haag Milú - www.foodiemarjan.nl

Wat in het vat zit verzuurt niet zeggen ze toch altijd? Dat moet de vriendin die dit nog voor haar verjaardag kreeg ook gedacht hebben. Maar wat mij betreft was het het wachten waard. Want deze voor mij nog onbekende hotspot in Den Haag zal ik zeker vaker gaan bezoeken!

Milú zit in een hoekje in Den Haag waar ik eigenlijk heel graag kom, maar waarom ik dan Milú nog nooit gevonden had weet ik ook niet. Maar gelukkig weet ik nu waar het zit. Ik wil het geen tapas restaurant noemen, maar het concept is wel ongeveer hetzelfde. Alle gerechtjes op de kaart zijn ter grote van een voorgerecht. Je kunt dus lekker veel gerechten bestellen en proeven. Je kunt natuurlijk zelf drie voorgerechtjes kiezen, maar het is natuurlijk veel leuker om te delen, dat deden wij dan ook! Op de menukaart staat ook goed aangegeven wat er vegetarisch, glutenvrije en lactosevrij is. Erg handig voor mensen met allergie of een bepaalde eetwijze.

Hotspot Den Haag Milú - www.foodiemarjan.nl

Het lukte me niet meer zo goed om mooie foto’s van het restaurant zelf te maken, we waren namelijk al wat later dus het licht viel al een beetje weg. Maar Milú is ook zeker heel leuk aangekleed.

Hotspot Den Haag Milú - www.foodiemarjan.nl

Deze foto kan niet missen, dit was het pannetje met gamba’s.

Maiskoekjes met chili-gembersaus.

Op deze foto zie je de Kimchi quesedillas. gevuld met kaas, ui en gember. (Dacht ik te proeven.)

Maiskoekjes met chili-gembersaus.

Beef Teriyaki met chinese pannenkoekjes.

Dragon roll met krokante gamba en avocado.

Hotspot Den Haag: Milú - www.foodiemarjan.nl

Mini pizza bianco met gebakken rode ui, gruyère en spek.

Hotspot Den Haag: Milú - www.foodiemarjan.nl

Passievruchtentaart met lemoncurd en merinque.

Oké na dat toetje klapte ik zowat. Maar het was erg lekker en ik weet zeker dat ik hier nog een keertje heen ga om de rest van de kaart te proberen. En wat betreft de bedieningen, ook die was erg vriendelijk en niet te opdringerig maar wel aanwezig als we ze nodig hadden. Slechte bediening kan namelijk echt mijn avond verpesten! #ikbenfan

Foodie Marjan

Foodie Marjan

Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterest

1 gedachte over “Hotspot Den Haag: Milú

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: