Hotspot: SS Rotterdam | Rotterdam

Voor mijn verjaardag nam Stefan me mee uit eten naar de SS Rotterdam. Hij wist het nog even geheim te houden tot we er bijna waren. Ik dacht namelijk dat we op weg waren naar de Euromast, maar dat bleek dus de SS Rotterdam te zijn.

Parkeren kan naast de boot, dat was ook wel nodig want het was echt mega koud die dag. Gelukkig zouden we twee dagen later op vakantie gaan naar Lanzarote. Op de boot had ik het gevoel dat ik de Titanic op liep. De boot was ouderwets sjiek aangekleed met tapijten en foute lampen. Wat mij betreft in dit geval een positef ding, want dat draagt bij aan de beleving op dit schip. Een hypermoderne aankleding had ik hier zeker niet bij vinden passen. Wat trouwens super lief was, ze hadden een klein cadeautje voor mijn verjaardag omdat we er precies op mijn verjaardag kwamen eten.

SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl

SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl SS Rotterdam - www.foodiemarjan.nl

Mijn oordeel over SS Rotterdam: ♥ ♥ ♥ ♥

De service is goed, vriendelijk personeel en het eten was lekker. Niet mega bijzonder maar wel gewoon goed. Het is geen goedkoop restaurant, maar je betaald dan ook voor de beleving, goed eten en een unieke locatie. De moeite waard om eens heen te gaan!

Speciale keuken:

Er is geen speciale keuken, wel een keuze uit een aantal gangen in een menu die je vooraf al ziet. Handig als je niet alles lust.

Prijsklasse: 

Het menu is aanzienlijke goedkoper dan losse gerechten en wat mij betreft een goede keuze. Wij kozen voor een zes gangenmenu van € 65,-. Tussendoor kregen we nog 2 amuses.

Leuk met: 

Je hebt twee restaurants op de boot, het ene restaurant is een vlees restaurant en het wat sjiekere restaurant waren wij. Deze zou ik zeker heen gaan met zijn tweeën of met een ander stel.

Kijk hier voor een totaaloverzicht van mijn reviews!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: