Mango Smoothie

mango smoothie - www.foodiemarjan.nlDeze pasen hoef ik vrij weinig, zeg maar niks te doen aan paasmaaltijden. We gaan heerlijk bij Stefan en bij mijn familie eten. Maar een beetje paasvrolijkheid op mijn blog mag deze  dagen toch niet ontbreken. Vandaar dat ik voor mij en Stefan toch nog een paasontbijtje maak. Ik kies voor deze heerlijke mango smoothie, al lijkt het ook best wel op een milkshake.

Het is al weer even geleden dat ik een smoothie heb gemaakt. Soms veranderen mijn eetgewoonte en dan stap ik over op iets anders. Terwijl ik smoothies eigenlijk super lekker vind. Maar soms raak ik uitgegeken op een recept als ik het te vaak op heb. Dus weet iemand nog een vernieuwde smoothie voor bij het ontbijt? Dan kan ik weer wat meer gaan afwisselen.

Omdat we deze paasdagen al genoeg eten binnenkregen koos ik voor Stefan en mij voor een licht paasontbijtje anders zitten we al vol voordat we aan de brunch beginnen. Eigenlijk is dit een bakje yoghurt met fruit, maar dan vloeibaar 😉 en feestelijker.

Ik kies hier voor vol vette griekse yoghurt, maar je kunt iedere soort kwark of yoghurt kiezen die jij lekker vindt! Met kokosyoghurt lijkt me dit ook een heerlijke smoothie. Laat ik dat gelijk maar weer op mijn boodschappenlijstje zetten.

Wat heb je nodig voor de mango smoothie?

  • 1 glas mango blokjes (bevroren)
  • half glas griekse yoghurt (of andere naar keuze)
  • glas water

mango smoothie - www.foodiemarjan.nlHoe maak je de mango smoothie?

  • Ik kan een kort verhaal heel lang maken, maar waarom zou ik dat doen? Gooi alles bij elkaar in de keukenmachine, even goed laten draaien en klaar is je mango smoothie. Let wel even op dat je hem lang genoeg laat draaien zodat de blokjes mango goed fijn zijn, anders zit je rietje binnen no time verstopt met klontjes en dat is natuurlijk niet de bedoeling!
  • Serveer in een mooi glaasje met een feestelijke rietje en genieten maar!

Allemaal hele fijne paasdagen!

mango smoothie - www.foodiemarjan.nl

 

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: