Rode kool smoothie ****

rode kool smoothie

Deze keer ga ik voor een mooi rode smoothie! Smoothies blijven een heerlijk makkelijk ontbijt wat toch erg gezond is. Het is heel gemakkelijk om hiervoor diepvries producten te gebruiken. Bijvoorbeeld, rode kool, spinazie en fruit zijn als diepvriesvariant te koop. Het klinkt misschien wat gek een rode kool smoothie, maar het is echt wel lekker!


Wat heb je nodig voor deze rode kool smoothie?

  • 5 blokjes ingevroren rode kool met appel
  • 2 handjes diepvries frambozen
  • een groot glas kokoswater

Hoe maak je de rode kool smoothie?

Gooi alles bij elkaar in de blender en smullen maar! Het is altijd even zoeken of je je smoothie dikker of dunner wilt. Kijk hier zelf wat je lekker vindt, ik maak ze vaak wat dikker. Bij deze moet je misschien best even wennen aan de smaak, niet omdat het vies is, maar omdat je lijf even niet snapt dat je koude kool aan het drinken bent. Na een paar slokjes ga je het echt heel lekker vinden! Althans, ik wel! Moet je echt heel erg wennen, doe er dan een glas sinaasappelsap bij. Die smaak overheerst heel erg en zo is je rode kool smoothie wat meer voor beginners.

rode kool smoothie

Al mijn smoothies hebben een sterren index, om zo aan te geven of je als beginner er ook mee aan de slag kunt of dat je beter nog even een andere kan proberen.

* = Smoothies met 1 ster zijn voor beginners omdat ze veel fruit bevatten en geen groente.

** = Smoothies met 2 sterren zit al wat groente in, maar zijn nog steeds super toegankelijk voor mensen die groene smoothies nog niet gewend zijn.

*** = Smoothies met 3 sterren bevatten vooral groente en zijn daarom voor beginnende smoothie drinkers flink wennen.

**** = Smoothies met 4 sterren bestaan helemaal uit groente, als je nog nooit een groene smoothie op hebt is het flink schrikken als je hier mee start!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: