Dagje Swan market in Den Haag

Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nlHet leuke van bloggende vriendinnen is dat je soms samen op pad kunt! Yvonne ging voor PuurSuzanne op pad en ik natuurlijk voor mijn eigen blog. We waren uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de Swan Market in Den Haag. Nu ben ik zelf al in Antwerpen en Rotterdam bij de Swan geweest, maar eigenlijk nog nooit in Den Haag.

Op alle locaties is hij weer anders ingedeeld, zo ben ik in Rotterdam in de van Nelle fabriek geweest en op het Museumplein. Het leuke daar vind ik dat het afgesloten events zijn waar mensen bewust naar toe komen. Op het Museumplein is het sfeertje bij het eten de bandjes altijd onwijs gezellig terwijl mensen in de van Nelle fabriek bewuster komen voor de shopjes. In Antwerpen en Den Haag heb je vrije toegang. Het leuke daarin is dan wel weer dat het publiek wat naar de Swan komt veel breder is. In het begin ging ik er zelf heen om lekker te shoppen en leuke nieuwe winkeltjes te ontdekken. Nu ben ik er toch wel meer voor het lekkere eten en het sfeertje!

Naast dat Yvonne en ik hier waren waren er meerdere bloggers uitgenodigd. Omdat de Swan zo divers is komen er ook diverse bloggers op af. Twee van deze bloggers vond ik stiekem wel heel leuk. Vooral met Anneke heb ik even leuk mogen kletsen en ik ga haar zeker in de gaten houden. Haar blog Muy Bien staat vol met prachtige items en spulletjes die je echt in je huis wit hebben.  Ook Deedy heb ik hier ontmoet. Haar blog staat vol met allerlei leuks, eten, music en mooie spulletjes! Het klinkt gek maar als ik de mensen van de blog ontmoet heb vind ik het nog leuker de blog te volgen.

Zie hieronder het foto verslag van afgelopen zondag!

Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nl
Onwijs leuke spulletjes bij GoedGestyled
Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nl
Ik ben echt dol op dierenprintjes 🙂
Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nl
Nog even kletsen bij Collective en dan is de meeting al weer voorbij!
Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nl
Natuurlijk hoort er wat lekkers bij de koffie!
Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nl
Met Yvonne ging ik nog even een rondje om ergens wat te eten. Het werd dit lekkere taartje!
Swanmarket Den Haag - www.foodiemarjan.nl
Deze tas met leuke spulletjes kregen we mee naar huis!
IMG_2449 IMG_2469 IMG_2467 IMG_2452 IMG_2448 IMG_2446 IMG_2445 IMG_2443IMG_2441 IMG_2440 IMG_2442 IMG_2438 IMG_2435 IMG_2470 IMG_2439 IMG_2450 IMG_2436 IMG_2432

Swanmarket in Den Haag
Ik ben verliefd op het armbandje van CloByClea
IMG_2431

 

Dit artikel is gesponsord. Lees hier meer over mijn gesponsorde artikelen. Wat ik je wel alvast wil zeggen, ik doe alleen gesponsorde artikelen over dingen die ik echt leuk vind of waar ik achter sta!

1 gedachte over “Dagje Swan market in Den Haag”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: