Hotspots in Amsterdam

img_6206-11-e1426432714316

Mijn vriendinnen hadden me goed te pakken. Ik zou voor mijn verjaardag een dagje sauna krijgen van één van hen en zat dan ook braaf met mijn tas te wachten aan de eetkamertafel. In plaats van dat Suzanne mij kwam halen stonden Suzanne (andere Suzanne) en Yvonne voor mijn deur met een smoesje over dat ze in Maassluis een broodje gingen eten en mij nog even kwamen uitzwaaien. Oké het klonk misschien niet helemaal betrouwbaar, maar ik geloofde het. Na 5 minuten kwam de aap uit de mouw, we gingen met zijn vieren naar Amsterdam!

The Hidden House

Via AIRBNB kan je tegenwoordig huizen van mensen huren om een nachtje of meerdere te slapen. Hierbij kunnen de huurder en verhuurder kennis met elkaar maken om te kijken of het klikt en ze het huis willen huren/verhuren. Complimenten voor de eigenaresse van ons huisje, het was het hidden house in Amsterdam, via een deur aan de straatkant kon je achter de huizen komen bij het hidden house. Het was een onwijs schattig klein huisje met een hele fijne badkamer! Er stond zelfs een fles wijn voor mijn verjaardag klaar, hoe lief!

Coffee & Coconuts

Waarom naar Amsterdam? Omdat je daar heel veel leuke eettentjes hebt en we natuurlijk ook een avond gingen stappen. We begonnen bij coffee en coconuts. Het zit een een enorm hoog pand wat heel ruimtelijk is ingericht, wij krijgen een plekje helemaal bovenin op een paar zitzakken, die nog super lekker zaten ook! Alles op de kaart had ik wel willen proberen, maar gezien het weekend net begonnen was, heb ik dat maar niet gedaan. Ik begon met een hele kokosnoot en we namen er een kaas en worst plankje bij.

img_62031-e1426432450313

img_62021-e1426432421124

img_61591-e1426432880248

Lush

Mijn vriendinnen kennen mijn nieuwe verslavingen maar al te goed, dus snel op zoek naar de Lush winkel. Die werd natuurlijk gevonden en ik kon het niet laten weer nieuwe spulletjes kopen. Een zeezout spraytje voor mijn haar en een body butter die naar kauwgomballen ruikt! Ik ben bijna helmaal over op Lush producten, een beetje beter voor het mileu en nog veel beter voor mijn huid, haar en tanden, hahaha ja ik heb er ook tandpasta van!

Sla

Na winkelen hebben we natuurlijk weer trek, het was tenslotte een foodweekendje, tenminste zo heb ik het opgevat. Het was tijd om te gaan eten bij sla en je raad het al, ze hebben daar heerlijke salades. Je kunt ze zelf samenstellen maar ook gewoon van de kaart kiezen, dat laatste heb ik maar gedaan, wat kiezen ben ik al slecht in, laat staan als ik met al dat lekkers zelf een salade moet maken. Je kunt er bij de bar zelf glaasjes water in schenken en heerlijke sappen en smoothies bestellen!

img_61641-e1426432483155

img_61621-e1426432503945

img_61611-e1426432336624

Sttttt…

Het avond programma vertel ik maar niet, want dat verpest al het gezonde wat ik hiervoor heb gedaan. Haha, nou oke, kort samengevat dan, we hebben de meeste leuke kroeg gehad, met een barman die zichtbaar van zijn vak genoot. Daarna de meeste foute kroeg die je kon vinden en ook nog de meest foute discotheek. De taxi bleek een BWM M7 te zijn en terwijl de zon al op kwam sloten we de dag af met shoarma.

Yoghurt Barn

Terwijl we net in bed lagen was het al weer tijd om er uit te komen, want ons ontbijt/lunch stond klaar bij de yoghurt barn. En ik moet zeggen, na dat heerlijke ontbijtje was ik weer fris en fruitig!

img_61941

img_61991

Meiden onwijs bedankt voor dit fantastische weekend!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: