Hotspot PLSTK Cafe | Hoek van Holland

Een aanrader voor een heerlijke lunch of ontbijt. Ook als je vegetarisch of vegan eet, maar ook gewoon voor de vleeseters onder ons! PLSTK is een leuk plekje in de duinen!

Mijn oordeel over PLSTK: ♥ ♥ ♥ ♥

PLSTK is nog niet zo heel lang open, maar gelukkig merk je daar aan het eten niks van. De jongen die ons bediende had zijn 2e werkdag, hij was dus niet helemaal op de hoogte van alle ingrediënten, maar dat deed aan zijn vriendelijkheid niks af en hij stond ons en andere mensen dan ook gewoon gezellig te woord. Het eten was zeker voor herhaling vatbaar!

Speciale keuken:

Er is geen speciale keuken, wel werken ze plastic vrij en zoeken ze vervangers van plastic. Zo heb je een mooi kartonnen rietje in je drinken en proberen ze verpakkingen tegen te gaan. Daarnaast hebben ze ook een heel divers aanbod aan vegetarische en vegan maaltijden, maar ook voor vleeseters is hier wat lekkers te vinden. En ik ben FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN van de zoete aardappelfrietjes, die zijn echt mega lekker.

Prijsklasse: 

Ik kwam hier voor de lunch, maar we kozen wel de uitgebreide lunch, dus een burger met frietjes, het kan namelijk ook zonder. En we namen allemaal 2 drankjes en kwamen daarmee per persoon rond de € 20,- uit, niet heel gek dus voor een lunch! Voor kinderen hebben ze trouwens aparte en goedkopere gerechten.

Leuk met: 

Leuk om heen te gaan met een vriendin om lekker bij te kletsen, maar ook met kids kun je hier terrecht. Het restaurant zit namelijk in de duinen van Hoek van Holland. Makkelijk bereikbaar met de auto of fiets en je kinderen spelen voor het restaurant buiten in zand. Er is geen zee in de buurt, dus daar hoe je je niet druk over te maken. (Er is wel zee, als je daar heen zou willen moet je alleen nog wel even lopen.)

Kijk hier voor een totaaloverzicht van mijn reviews!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: