Hotspot Rotterdam: Noo.Me

Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nlSoms vind je restaurantjes waar je het bestaan niet van af wist in een stad waar je eigenlijk best vaak komt. Zo vonden wij Noo.Me in Rotterdam. Nu is het ook niet gek dat we er nog niet eerder geweest waren, het bestaat namelijk nog maar een half jaar. Maar wat mij betreft verdienen ze direct de stempel hotspot!

De eigenaar en eigenaresse van Noo.Mee zijn nog jong en dit is hun eerste eigen restaurant. Ze hebben beide koks ervaring en dit proef je dan ook gelijk! Toen we weggingen vroegen ze nog hoe we hen gevonden hadden en we raakte even met ze aan de praat. Ik wist al dat ik een blogje over dit leuke tentje wilde maken, maar na dit gesprek zeker. Ik vond hen zo leuk dat ik ze nog veel meer gasten gun!

De basis van hun kaart is Aziatische soep, hierover kunnen ze je ook van alles vertellen. Uit het verhaal dat ze je bij de kaart vertellen merk je direct hun passie voor het eten. Het leuke is dat je de soepen aan kunt passen naar je eigen smaak. Zo hebben ze vegan opties (zelfs vegan noodles) maar je kunt ook kiezen voor courgetti in plaats van noodles in je soep. De kaart wisselt regelmatig dus terugkomen is dan ook geen probleem. En naast de soepen zijn er ook typische Aziatische hapjes zoals sesamballetjes, loempiaatjes en dumplings. Daarnaast hebben ze diverse standaard dranken, maar ook heerlijke zelf gemaakte ijsthee.

Stefan koos voor een Vietnamese soep omdat hij het vakantiegevoel weer terug wilde en ik ging voor de pittigere Thaise soep. Enneuh die laatste is echt pittig, tenminste ik ben dol op pittig maar als je dat niet bent zou ik echt een andere aanraden. We namen ook nog wat vegetarische loempiaatjes en garnalen dumplings. De loempiaatjes waren ook echt heel goed, in plaats van dat je vaak een vette snack krijgt proefde je hier alle verse ingrediënten nog goed. Ditzelfde voor de dumplings, geen hap deeg maar echt een goede garnalen smaak. En de soep, goed gevuld met verse groenten en wat losse kruiden om nog verder op smaak te brengen. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Tja en waar zit dit leuke restaurantje dan? Botersloot 18A in Rotterdam. Als je met je rug naar de markthal staat aan de kant waar ook de markt is loop je naar de Bagels & Beans en als je dat straatje in loopt vind je het bijna aan het einde aan je rechterhand. Dit is sowieso een erg leuke kant van Rotterdam als je het mij vraagt!

Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nlHotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nlHotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl

Dit is geen gesponsorde blog, ik deel dit leuke restaurantje graag met jullie omdat wij er heerlijk gegeten hebben!

Foodie Marjan

Foodie Marjan

Mijn blog is eigenlijk mijn uit de hand gelopen liefde voor eten, niet alleen eten thuis maar ook als ik op pad ben in een leuke stad en zelfs op vakantie. Ik kan me al verheugen op al het eten dat ik tegenkom als ik weer een ander land bezoek. Veel plezier met het lezen van mijn blog, proberen van mijn recepten en stuur me gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterest

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief met updates!

%d bloggers liken dit: