Hotspot Rotterdam: Noo.Me

Soms vind je restaurantjes waar je het bestaan niet van af wist in een stad waar je eigenlijk best vaak komt. Zo vonden wij Noo.Me in Rotterdam. Nu is het ook niet gek dat we er nog niet eerder geweest waren, het bestaat namelijk nog maar een half jaar. Maar wat mij betreft verdienen ze direct de stempel hotspot!

De eigenaar en eigenaresse van Noo.Mee zijn nog jong en dit is hun eerste eigen restaurant. Ze hebben beide kokservaring en dit proef je dan ook gelijk! Toen we weggingen vroegen ze nog hoe we hen gevonden hadden en we raakte even met ze aan de praat. Ik wist al dat ik een blogje over dit leuke tentje wilde maken, maar na dit gesprek zeker. Ik vond hen zo leuk dat ik ze nog veel meer gasten gun!

De basis van hun kaart is Aziatische soep, hierover kunnen ze je ook van alles vertellen. Uit het verhaal dat ze je bij de kaart vertellen merk je direct hun passie voor het eten. Het leuke is dat je de soepen aan kunt passen naar je eigen smaak. Zo hebben ze vegan opties (zelfs vegan noodles) maar je kunt ook kiezen voor courgetti in plaats van noodles in je soep. De kaart wisselt regelmatig dus terugkomen is dan ook geen probleem. En naast de soepen zijn er ook typische Aziatische hapjes zoals sesamballetjes, loempiaatjes en dumplings. Daarnaast hebben ze diverse standaard dranken, maar ook heerlijke zelf gemaakte ijsthee.

Stefan koos voor een Vietnamese soep omdat hij het vakantiegevoel weer terug wilde en ik ging voor de pittigere Thaise soep. Enneuh die laatste is echt pittig, tenminste ik ben dol op pittig maar als je dat niet bent zou ik echt een andere aanraden. We namen ook nog wat vegetarische loempiaatjes en garnalen dumplings. De loempiaatjes waren ook echt heel goed, in plaats van dat je vaak een vette snack krijgt proefde je hier alle verse ingrediënten nog goed. Ditzelfde voor de dumplings, geen hap deeg maar echt een goede garnalen smaak. En de soep, goed gevuld met verse groenten en wat losse kruiden om nog verder op smaak te brengen. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Tja en waar zit dit leuke restaurantje dan? Botersloot 18A in Rotterdam. Als je met je rug naar de markthal staat aan de kant waar ook de markt is loop je naar de Bagels & Beans en als je dat straatje in loopt vind je het bijna aan het einde aan je rechterhand. Dit is sowieso een erg leuke kant van Rotterdam als je het mij vraagt!

Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nlHotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nlHotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl Hotspot: Noo.Me Rotterdam - www.foodiemarjan.nl

Mijn oordeel: ♥ ♥ ♥ ♥

Nu kwam ik net terug uit Vietnam toen ik hier net at, dus toen was ik zeker in de zevende hemel. Maar ook daarna bleef ik tevreden, heel aardig personeel dat echt passie heeft voor lekker eten en heerlijk puur eten maakt!

Speciale keuken:

De keuken is Aziatisch, waarbij de focus op soepen ligt maar ze ook allemaal kleine hapjes hieromheen serveren. Het fijne is dat je ook gewoon dingen anders kunt vragen. Zo wilde ik courgette noodles in plaats van normale noodles, dit was geen probleem!

Prijsklasse: 

……………………..

Leuk met: 

Het is geen restaurant om ‘romantisch’ of ‘sjiek’ uit eten te gaan. Maar met een groep vrienden of met zijn tweeën is dit gewoon een leuk plekje om lekker te eten en niet heel lang te tafelen. Wel voor mensen die van Aziatisch eten houden! Een prakkie kan je er niet krijgen :P.

Kijk hier voor een totaaloverzicht van mijn reviews!

0 gedachten over “Hotspot Rotterdam: Noo.Me”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: