Hotspot Rotterdam: The Tea Lab

Voor mijn verjaardag stond er nog een heerlijke High Tea op de planning, de locatie was al bekend maar wat voor high tea het zou worden mocht ik nog helemaal zelf kiezen!

Een tijdje terug had ik ergens anders een heel erg lekkere vegan high tea op, dus koos ik daar hier ook weer voor en ik moet je zeggen ik heb er zeker geen spijt van!

Het leuke vind ik dat je tegenwoordig bij heel veel tentjes van die leuke potjes heb waar je zelf je thee uit kunt scheppen. Zelf heb ik namelijk ook een hele plank in mijn kast met potjes vol. (Omdat we toch in de stad waren gingen we nog even shoppen. En weet je waar we allemaal losse thee vonden? Bij Søstrene Grene, voor een heel leuk prijsje. Dus die ga ik snel thuis proberen. En als het lekker is heb ik weer een extra adresje voor losse thee erbij.)

the tea lab - www.foodiemarjan.nl

De high tea zelf bestond uit heerlijke taartjes, deze waren suikervrij, glutenvrij en lactosevrij en echt heel erg lekker. Vooral die met de pistachenootjes en het citroentaartje! Heerlijk vers gebakken brood met mangochutney, jam en JEEEEEEJ humus! Vooraf een zoet tomatensoepje. Wat lekkere yoghurtjes, heerlijke dadel en kokosballetjes, 2 soort salade en een volgens Suzanne heerlijk kaneel walnoten brood, die heb ik even overgeslagen. En natuurlijk zaten er theetjes naar eigen keuze bij!

IMG_6863

Het enige minpunt vond ik dat wij boven zaten en het beneden net wat gezelliger was. Maar over de high tea zelf niks dan lof, het was weer heerlijk. Hier kom ik zeker nog een keer terug voor een high tea of gewoon een kopje koffie of thee met wat lekkers! Zeker omdat het vlak naast het centrum van Rotterdam zit, in het centrum vind ik het namelijk altijd (op wat tentjes rond de markthal na) lastig om iets leuks te vinden. Heb jij nog leuke tips in het centrum van Rotterdam?

Suus bedankt voor al dit lekkers!

IMG_6866

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: