Lief dagboek #dec16

img_6178De laatste lief dagboek van dit jaar! Deze maand deed ik het wat rustiger dan normaal. Ik ben net in mijn nieuwe baan begonnen dus vond ik dat wel even lekker!

Prison Escape

Op de één of andere manier was ik opgepakt voor overmatig bloggen en belandde ik in de gevangenis. Maandelijks komt hier geloof ik wel een escaperoom voorbij, maar dit was een nieuwe ervaring. Ook heel gaaf!

img_6100 img_6178

Happy B-Day to meeeeee

Tussen alle sinterklaas en kerstdrukte mag ik ook nog even een jaartje erbij tellen. Enneuh…. ik durf het wel te vertellen 31!! Dat vierde ik met een heerlijke taart!

millionaires shortbread - www.foodiemarjan.nl

img_6171

Samen koken

Samen koken is altijd leuker dan alleen. Samen met Yvonne en Suzanne dook ik de keuken in om een lekkere borrelplank voor oud en nieuw te maken.

0111111111dsc_0201

Vakantieplannen

Jaaaaa….. het is bijna geregeld. Onze vakantie voor komend jaar is bijna rond. We gaan rondtrekken in Namibië en Botswana!! Met een 4×4, tentje op het dak en gaan!

Bron: What About Her
Bron: What About Her

Afscheidsborrel

Niet alleen ik maar ook een vriendin en oud collega wisselde van baan. Maar ze kon natuurlijk niet weg zonder gepaste afscheidsborrel, dit deden we met blauwe wijn!

img_5942 img_5936 img_5931

Feestdagen

Oud en nieuw staat voor de deur maar de kerstdagen zitten er al weer op. Stiekem vind ik het altijd heerlijk deze door te brengen met mijn familie en tegenwoordig ook die van Stefan. Met al die recepten online verwacht je misschien een culinair hoogstandje, maar we hebben lekker gegourmet en op dag 2 kookte mijn moeder heerlijk!

Best bekeken recept van de maand

Het ging deze maand nek aan nek tussen een toetje en de kaasbroodjes. Maar die laatste won het toch echt. Laat ik die dan ook nog maar een keertje maken voor dit weekend.

kaasbroodjes - www.foodiemarjan.nl

Proeftijd

Gezien ik een nieuwe baan heb zat ik weer in mijn proeftijd. Maar deze week ontving ik een mooi boeket om te vieren dat ik mocht blijven. Nouja, ik ga nu verder met een jaarcontract. Maar niks is zeker in het leven dus ik ben hier al heel blij mee!

img_6330

Er komt nog één recept online voor het nieuwe jaar, maar mocht je die niet meer zien.

Alvast een hele fijn jaarwisseling!

2 gedachten over “Lief dagboek #dec16”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: