Lief dagboek #bruiloft

Ja… ik ben zo’n ‘meisje’ dat perse wilde. En 24 mei 2017 was er iemand die dat ook met mij wilde ;) dat is best handig voor een huwelijk.

Iedereen moet het zo doen als ze zelf willen, maar ik wilde het het liefst zo ontspannen mogelijk en gelukkig was Stefan dat gelijk met me eens. We kozen ervoor de bruiloft helemaal op één locatie te doen. Alleen de foto’s hebben we op twee plekken gedaan. Stefan heeft lang in Rotterdam gewoond dus hij wilde graag ook foto’s daar maken en omdat hij in Maassluis geboren is en wij er nu ook samen wonen wilden we ook graag daar foto’s.

Iets minder ontspannen in zijn ogen zijn denk ik de voorbereidingen. Gezien ik alles graag zelf wilde doen stond ons huis toch wel twee maanden ervoor echt al vol met ‘zooi’. Potjes waar vaasjes van gemaakt moest worden, theekopjes die kaarsjes werden en theepotten waar plantjes in moesten. Maar ik heb daar geen spijt van, zo had ik nog wat extra voorpret en ergens had ik kleuterjuf moeten worden want ik ben dol op knutselen ;).  Gelukkig had mijn ceremoniemeester nog wat praktische tips zodat ik onder andere de lintjes die ik op de locatie wilde niet 1 voor 1 hoefde op te hangen maar dat met een bamboestok in één keer kon.

Oh en een gouden tip wat ons betreft, slaap de nacht zelf en de dag erna gewoon lekker thuis. Je doet zoveel indrukken op dat het gewoon heerlijk is om in je eigen huis bij te komen en nog wat na te genieten. Daarna een paar dagen weg is ook zeker een aanrader, wij kozen voor drie dagen omdat er later nog een reis naar Namibië en Botswana staat, maar wat meer dagen vrij had nog lekkerder geweest.

En bespaar niet op je foto’s althans, was bij ons best een discussiepuntje, maar achteraf zijn we zo blij met de mooie foto’s. En kies ook niet voor een bruiloft waar je vraagt mensen hun mobieltjes thuis te laten, want al die leuke boomerangfilmpjes en rare foto’s later op de avond wil je ook niet missen!

      

Foto niet van fotograaf

Omdat we echt zo blij waren met alles verdienen alle onderstaande mensen wat ons betreft dikke complimenten!

#nospongewoonblij

Waar: Boerderij de Zwetburch
Fotograaf: Justin Manders
Taart: Smaak & Meer (Maassluis)
Haarstuk: Xander Zijlmans – Zuidkoop (De Lier)
Overige bloemen: Guus (Bloemist Maassluis)
Ambtenaar: Iris Taal
Knutselwerkjes en planning: Yvonne  (ceremoniemeester)
Haar en Make-up: Sally Jane
Jurk: Weddings – Ladybird
Muziek: All 4 Music Events & Tijs Kok
Ellende 😉 toen we thuis kwamen: Ellen & Martijn
Auto en chauffeur: Wim Smit

 

 

Wil je nog meer foto’s zien?

Ik heb een heel fotoboek vol en de wijn staat koud 😉

2 gedachten over “Lief dagboek #bruiloft”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: