Lief dagboek #juni17

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nlAls ik zo terugkijk op deze maand snap ik waarom mijn broek wat strakker zit. We hebben echt weer heerlijk gegeten buiten de deur. De foto’s van de bruiloft kwamen binnen en het fotoboek volgde ook al snel! Benieuwd naar wat ik nog meer gedaan heb deze maand? Lees dan snel verder!

Lekkere pizza’s eet je echt niet alleen maar bij de pizzeria, je eet ze ook gewoon op het strand! Euh ja… op het strand! De gemiddelde toerist weet het strand van Hoek van Holland wel te vinden (zit ik ook vaak trouwens) maar tussen het grote strand van ‘s Gravenzande en Hoek van Holland zit nog een leuk strand met 2 strandtenten waar ik te vaak kom ;). Voor pizza’s moet je echt bij de Pit zijn en toen we met vier man om een handje rucola op onze pizza vroegen (zat er bij de onze niet standaard op) was dat zeker geen probleem!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Volgens een van de pizza eters aan mijn tafel moesten we voor het toetje toch weer echt doorschuiven naar de strandtent ernaast dus zo belandde ik weer bij Elements Beach.

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Tja in voor en tegenspoed he, Stefan rent en ik fiets er braaf achteraan ;). Als zou ik het al willen, meelopen met hem gaat me echt nooit lukken, gaat veel te hard en te ver. Dan maar wat meters maken op de fiets, kan ik wel gebruiken na al dat eten.

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Op onze bruiloft hadden we een cadeau bon gescoord van weer een plekje waar we vaak komen, Smaak & Meer en het was weer heerlijk!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Soms voel je je op vakantie in eigen land, dat gevoel hadden Yvonne en ik toen we langs dit plaatje liepen. Is trouwens ook op dat eerder genoemde strand!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

En daar waren ze, de foto’s echt veel sneller dan verwacht. In een mooi houten kistje een pakje met foto’s en een lief doosje met de USB-stick met de rest!!! Benieuwd naar de foto’s? Ook daar schreef ik al een blog over!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Stefan wist nog een leuk wandelgebied ergens in Rotterdam, maar omdat we iets te druk zaten te kletsen nam hij de verkeerde afslag en kwamen we opeens hier in het Lage Bergse Bos.

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

En de blunder deze maand, leuk op je fiets een rondje fietsen om bloemen te kopen en dan je huissleutel vergeten, dan ga je nog maar een rondje fietsen, shoppen, ijsjes eten net zo lang tot Stefan thuis is. #oen

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

En ja… daar zitten we weer, weer bij Elements Beach. Stefan lekker aan een burger van de BBQ en ik lekker aan de vega kip!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Ik schaam me bijna… maar toen zaten we er weer….

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

De laatste asperges van dit jaar at ik heerlijk met gerookte zalm en een eitje.lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

De maand sloot ik af met een vrijgezellenfeest van een vrienden, dames van de organisatie was echt top!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Met de Rotary brachten we nog een bezoek aan hele leuke plekjes die ik nog niet kende. Voordeel van een tourrit in eigen land is dat als je even van de snelweg afwijkt je echt op hele bijzonder plekken komt. Eentje heb ik al genoteerd om nog een keer terug te gaan De Graanbuurt en De Kolenbeurs ! Een schattig indoor winkelcentrum, met een antiekzaak om de hoek en natuurlijk een plekje om een kopje koffie te drinken. Let wel even op, de winkeltjes zijn op zondag dicht. De tourrit doen wij altijd voor een vooraf bepaald doel, dit jaar voor de stichting Cystic Fibrosis en we wisten weer een mooi bedrag op te halen!

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

En dan sluit ik af met mijn best bekeken blog van deze maand! De vega kip! Waar zou ik dat idee nou toch vandaan hebben ;)?

oosterse kipstukjes - www.foodiemarjan.nl

Tot volgende maand maar weer!

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: