Mijn favo blogs Nr 1

Blogs - www.FoodieMarjan.nlNaast dat ik blog vind ik blogs lezen natuurlijk ook onwijs leuk! In deze blog zal ik vijf van mijn favoriete blogs op dit moment met jullie delen! Het leuke is dat ik steeds weer nieuwe blogs tegenkom die daarvoor helemaal niet kende. Weten jullie leuke blogs die ik echt moet volgen? Dan hoor ik het graag!

Voor iedereen die me al wat langer kent, die weet dat Puur Suzanne een vriendin van me is. Zij is de reden dat ik ben gaan bloggen! Dus natuurlijk blijft haar blog één van mijn favoriete. Niet alleen omdat ze een vriendin is, maar ook omdat ze steeds weer met leuke nieuwe blog ideeën komt en heerlijke recepten op tafel weet te toveren! Ik verheug me dan ook weer op een bezoekje aan haar, want dat is altijd met iets lekkers uit eigen keuken :)!

Fotocredits; Puur Suzanne
Fotocredits; Puur Suzanne

Deze blog heeft veel content over zeer diverse onderwerpen. Er zijn handige tips voor in huis, in de keuken maar ook voor je gezondheid. Juist de diversiteit van deze blog trekt mij zo aan. Zo heb ik tussen alle foodblogs die ik volg ook nog een blog met hele andere tips en trucs! Stiekem haal ik hier zelf ook inspiratie voor het bloggen vandaan, want ook daar over geeft The Perfect You informatie over!

Fotocredits: Christine Choi
Fotocredits: Christine Choi

Van Laura van What About Her ben ik echt fan! Haar site ziet er fantastisch uit! Haar blog staat vol prachtige foto’s en verhalen over de reizen die ze maakt. Bij het zien van de foto’s krijg ik direct zin om een weer een nieuwe reis te boeken. Maar, ik mag niet klagen dit jaar staat China nog op mijn programma. Maar haar blog zal zeker een inspiratie zijn voor mijn volgende reis!

Fotocredits; What About Her
Fotocredits; What About Her

Kennen jullie de blog van Yvonne al? Op haar blog Voor Lief neemt ze ons mee in haar datingervaringen. Deze datingverhalen zijn niet alleen van haar, maar ook van iedereen die een goed verhaal heeft! Een tijdje terug was ze zelfs op de radio te horen omdat ze naar nieuwe verhalen zocht. Ik ben benieuwd of jullie mijn dateverhaal terug kunnen vinden op haar blog. Heb je zelf een leuk/fout verhaal over een date? Twijfel dan niet en stuur deze naar Voor Lief! Tussen de verhalen over daten vind je ook recepten terug. Want ook Yvonne is dol op bakken!

Fotocredits; Voor Lief
Fotocredits; Voor Lief

Nu ben ik druk bezig een feestje te plannen, mijn eigen trouwfeestje. Heel internet staat vol met al dan niet gesponsorde blogs over trouwen. Maar eentje volg ik echt, Girls of Honour. Het leuke aan deze blog vind ik dat het niet grotendeels tekst is, maar juist vol staat met prachtige plaatjes waar ik weer inspiratie uit kan halen. Daarnaast wordt er op de gemiddelde bruidsbeurs maar vanuit gegaan dat je een bruiloft van € 20.000,- neer wilt zetten. Prima als je dat wilt doen, maar dat wil ik niet! En Girls of Honour heeft leuke tips die niet per definitie de hoofdprijs kosten. De foto’s alleen al zijn het waard om er eens een kijkje te nemen!

Blogs - www.FoodieMarjan.nl
Fotocredits; Girls of Honour

Dit was een sneak peak in mijn favoblogs, welke volg jij graag?

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: