Chapter Armada

Ik was er wel al wezen borrelen, maar voor het diner was ik er nog niet geweest. Toen we het vertrek van het buitenland in ‘s-Gravenzande wilden vieren was dit een mooie gelegenheid om eens bij Chapter Armada te gaan eten.

Het leuke is dat deze jonge ondernemers begonnen met een restaurant en ondertussen zijn uitgebreid met een hotel en een heuse carpaccioclub. Maar wij gingen dus eten bij het restaurant zelf. Achteraf heel dom, het restaurant ziet er ook nog eens heel leuk uit, maar daar heb ik geen foto‘s van gemaakt.

Concept

Ze hebben een erg leuk concept. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen wat je wilt. Maar wij kozen voor het menu. Voor € 32,- kun je kiezen uit drie gerechten van de kaart en tot slot een dessert.

chapter armada boutique hotel

Vooraf had ik een tonijntartaar. Ik ben dol op rauwe tonijn, dus deze viel in de smaak!

chapter armada boutique hotel

Hierna had ik de kalfswang. Mega zacht en smolt op de tong.

chapter armada boutique hotel

Tot slot de risotto, lekker romig en zacht

chapter armada boutique hotel

Als dessert kozen we allemaal voor het met lekkers, en dat was zeker lekker. Ook handig voor mensen die niet kunnen kiezen uit de desserts.

chapter armada boutique hotel

Mijn tafelgenoten hadden wat anders dan ik gekozen vooraf. Dus stiekem heb ik nog een bord op de foto gezet, dit was de zalm salade.

chapter armada boutique hotel

Ribs zonder botjes.

Vooraf hadden we nog een heerlijk vers broodje en bij het hoofdgerecht frietjes. Je hebt keuze uit verschillende smaken en wij kregen de tip dat met zijn vieren wel genoeg hadden aan 1 bakje. Dat hadden we zeker. Al ging het bakje zeker wel leeg ;).

Mijn oordeel over Chapter Armada: fan!

Ik kom hier zeker nog eens terug! Het eten was erg lekker en de bediening was servicegericht, maar niet te opdringerig. En er stond nog meer lekkers op de kaart dat ik zeker wil proeven.

Speciale keuken:

Er is geen speciale keuken bij Chapter Armada. Maar wel een leuk menu om te kiezen en zelf samen te stellen.

Prijsklasse: 

Wat mij betreft is € 32,- voor een goed 4-gangendiner zeker geen slechte deal! Dus ook hierover niks te klagen.

Leuk met: 

Chapter Armada is leuk met vrienden of met een date. Met Saar zie ik mezelf hier nog niet zomaar een diner eten, maar dat is meer omdat Saar na 2 gangen klaar is en ik dan dus niet al dat lekkers op kan! Binnenkort nog maar eens een keer oppas regelen….

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: