Elements Beach | ‘s-Gravenzande

elementsOké, ik eet hier echt heel vaak. Maar tot op heden nog steeds geen review voor Elements Beach. Dit is dus lekker een houtje touwtje review van meerdere keren dat we hier gezeten hebben. Dus nee, dit heb ik niet in één keer op ;).

Ik denk dat deze review binnenkort nog wel wat nieuwe foto’s zal krijgen, want hoe beter het weer, hoe vaker we hier zitten. Maar hierbij alvast wat foto’s die ik nog uit de hoge hoed kon toveren! En natuurlijk onderaan mijn review. Dit keer een hele hoge beoordeling! Waarom, dat lees je onderaan!

lief dagboek #april18 - www.foodiemarjan.nl

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nllief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

lief dagboek juni - www.foodiemarjan.nllief dagboek juni - www.foodiemarjan.nllief dagboek juni - www.foodiemarjan.nllief dagboek juni - www.foodiemarjan.nl

Mijn oordeel: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oké, nu denk je misschien vijf hartjes voor een strandtent. Ja… vijf hartjes voor een strandtent! De locatie is heerlijk, een lekker rustig strand, een strandtent met een fantastische stijl qua aankleding, vergeet de toffe huishond niet. En ik heb hier echt nog nooit iets gegeten waarvan ik dacht mééééh. Alles is echt lekker. Vegetarisch of niet, ik ben fan! Want dat is waar mijn vijf hartjes voor staan FAN!

Speciale keuken:

De keuken durf ik niet echt een stempel te geven. Je kunt kiezen uit veel losse gerechten, zo zijn er ook veel groente gerecht en is er voor de vegetariërs onder ons voldoende keuze! Buiten staat een enorme BBQ waarop ze je vlees grillen.

Prijsklasse: 

De hoofdgerechten zijn rond de € 15,- en voor ongeveer € 6,- kies je hier nog een extra bijgerecht bij. Wat mij betreft dus leuke prijsjes!

Leuk met: 

Lekker weer 😉 dat is toch wel handig hier! En verder, leuk met vrienden, maar ik kom er ook heel vaak met Stefan. Gewoon even genieten van de late avondzon of een lekkere lunch in het weekend. Er rennen hier ook altijd genoeg kinderen rond, want die vermaken zich uitstekend op het strand.

Kijk hier voor een totaaloverzicht van mijn reviews!

0 gedachten over “Elements Beach | ‘s-Gravenzande”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: