Villa Beukenhof | Oegstgeest

Deze maand waren wij 1 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden met eten. Via heerlijk.nl vond ik een leuke aanbieding. Ik wilde namelijk eens ergens anders eten. En zo kwamen we bij Villa Beukenhof in Oegstgeest.

Ik had al wat zitten googlen, maar toen we er kwamen werd ik toch nog wat blijer dan dat ik via google al werd. De rit erheen kon in namelijk veel te mooie huizen kijken en aangekomen bij De Beukenhof kwamen we in een prachtige binnentuin!

Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl Villa Beukenhof - www.foodiemarjan.nl

Mijn oordeel: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vijf hartjes, het eten vond ik echt erg lekker. Maar de locatie en het personeel maakte het geheel compleet. We zaten in een prachtige binnentuin waar je de vogeltjes hoorde fluiten en eend naast ons in de vijver zwom. Nu zat het weer deze dag ook echt wel mee. We zaten hier met een aanbieding, maar het personeel liet ons dit op geen manier voelen. Ze namen de tijd voor ons en beantwoorde uitgebreid de vragen die Stefan over de wijn stelde.

Speciale keuken:

De keuken is Frans met een mediterraanse en Aziatische touch zoals ze zelf zeggen. Nu ben ik nooit zo goed in dat herkennen. Mocht jij dat wel zijn, dan zie je op mijn foto’s of dat klopt.

Prijsklasse: 

Via heerlijk.nl aten wij hier een all in vijf gangen menu voor € 70,-. Hier zat per gang een glaasje wijn bij, een fles water en het brood. Oh en vooraf trouwens nog een gerechtje met een glaasje bubbels. Ze hebben trouwens ook wekelijks een menu voor net iets minder dan € 40,- voor drie gangen.

Leuk met: 

Als je hier gaat eten moet je aandacht hebben voor je eten, dat vind ik eigenlijk altijd als je wat ‘duurder’ gaat eten. Dan ga ik het liefst of met zijn tweeën of met mensen die ook echt van lekker eten houden en tussen het eten door dan ook even hun mond houden om te proeven wat ze eten.

Kijk hier voor een totaaloverzicht van mijn reviews!

0 gedachten over “Villa Beukenhof | Oegstgeest”

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: