Flavourites Live

flavourites live - www.foodiemarjan.nlVorige week zondag was ik met mijn vriendinnen naar flavouriteslive! Wat dat is? Eeeeeuh noem het een shopwalhalla! Ik was er zelf nog nooit geweest, maar volgens mijn vriendinnen moest ik echt een keertje mee.

Ken je wel de website van Flavourites? Het is een verzameling van de leukste webshops. Nu ben ik persoonlijk best een aardige webshopper, maar merk ik dat ik de laatste tijd toch steeds meer weer in winkels koop. Een event waar leuke webshops bij elkaar komen is dan ook zeker iets waar ik zin in had. Het zijn winkeltjes die je niet gewoon in de stad tegenkomt, dus dat leek me zeker leuk om eens te bezoeken.

Nu denk je misschien, is het niet gewoon de swanmarket? Eigenlijk lijkt het daar best wel heel erg op. Alleen wat ik hier echt heel prettig vond, was dat het veel rustiger was. Bij de swanmarket wist ik de laatste paar keer gewoon niet waar ik lopen en kijken moest van de drukte (al blijf ik swanmarket ook leuk vinden, maar dan ga ik gewoon liever wat vroeger).

Wat voor shops je er vind? Leuke spulletjes voor in huis, kleding, spullen voor kids, dingen die niet in een categorie te plaatsten zijn, echt van alles! Wil je meer foto’s zien kijk dan even bij flavourites zelf. Je kunt ook vooraf kijken wel shops er zijn en of jij denkt dat het wat voor je is!

Wat mij betreft zeker de moeite waard om een keertje heen te gaan! Let op de site wanneer er weer een event is! We kochten onze kaartjes trouwens op de site, want dat is goedkoper dan aan de deur. Euhhhh ja je moet een kaartje kopen, maar het parkeren was gratis, ga je een dagje naar Amsterdam of koop je wat dingen online heb je parkeergeld of verzendkosten. Dus ik vond het er wel tegenop wegen. En ik had weer een leuk dagje uit, alsof ik nooit ergens kom ;).

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nlflavourites live - www.foodiemarjan.nl

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: