Hotspots in Delft

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nlDelft is misschien niet de eerste stad als je denkt aan hippe winkeltjes en nog leukere restaurantjes. Maar dat is het wel. Voor mijn gevoel is dit juist één van de steden met op het kleinste oppervlak dichtbij elkaar de leukste winkeltjes en bijzondere restaurants. Daarom deel ik graag een aantal van de hotspots in Delft waar ik dol op ben!

Pleck

Ik kwam rond lunchtijd aan in Delft dus was het gelijk tijd om een leuk plekje te vinden en ik kwam uit bij Pleck Delft. Ik weet niet of ik het nou een winkeltje of een restaurant moet noemen. Er kwamen namelijk ook gewoon mensen binnen om te shoppen, maar ook mensen om alleen te eten! Ik heb hier een lekkere ijsthee en een quiche  met broccoli en brie op! Bij de quiche serveerde ze rucola, dan heb je mij al gelijk mee! Wat mij betreft een plekje waar ik nog een keer terugkom om de rest van de kaart te testen!

Voldersgracht 17a, Delft.

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl IMG_0829IMG_0830

Instore-Conceptstore

Direct naast Pleck zit dit mini warenhuis. Die benaming verdient het eigenlijk niet want het is veel leuker dan een groot warenhuis. De winkel van Melanie en Denise is ontstaan nadat zij meerdere pop-up stores in Delft hebben gehad. Eindelijk hebben ze een vast stekkie gevonden. Ik heb me in kunnen houden en heb alleen schattige blouse met bloemen meegenomen. Maar je kunt er echt van alles vinden, schoenen, tassen, spulletjes voor in huis, mannen en vrouwen kleding en ga zo maar door! Zeker een kijkje waard!

Voldersgracht 18, Delft.

IMG_0832 IMG_0831

Zinderin

In deze shop met atelier erin kun je hele leuke cadeautjes of spulletjes voor in je eigen huis kopen. Het bijzondere aan deze winkel is dat er mensen met een beperking werken en dat ze (bijna) alles hier zelf hebben gemaakt. Ook bij de kassa wordt je geholpen door iemand met een beperking.

Choorstraat 47, Delft.

IMG_0824 IMG_0823

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl
Deze schaapjes heb ik mee naar huis genomen!

Puro Cucina

Na al dat shoppen was ik toe aan een taartje, ik was op zoek naar Kek, maar belandde in Puro. Dit is een kookstudio waar je ook gewoon binnen kunt lopen om wat te eten en te drinken. En bij het zien van een amandeltaart met sinaasappel kon ik er niet meer omheen! Het personeel was heel vriendelijke en ze waren druk bezig om voor een grote groep te koken. Dat zag er ook echt heerlijk uit! Helaas kon ik niet stiekem bij ze aanschuiven ;), dan maar een lekker taartje met een sapje!

Voldersgracht 28, Delft.

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nlHotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl

Catootje

Op de heenweg liep ik al langs Catootje, maar op de terugweg moest ik er toch echt even naar binnen. Het is geen gewone kleding winkel maar vooral allemaal erg retro. En stiekem vind ik die hele wijde rokken onwijs gaaf, dus moest ik er wel even snuffelen. Ook hier hebben ze niet alleen kleding, maar ook leuke spulletjes voor in huis, leuke gifts en nog veel meer gekke dingen die je vooraf niet in de winkel verwacht.

Burgwal 48, Delft.

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl

Delft

In Delft zelf is altijd wel wat geks te beleven! Ook deze keer dus weer! In de grachten in de stad was allemaal kust te vinden!

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl

Hotspots in Delft - www.foodiemarjan.nl IMG_0828

 

 

foodiemarjan

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: