Lief dagboek…. #Nov16

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nlDe feestdagen staan al weer voor de deur, maar ik blik nog even terug op mijn maand november. Waarin ik afscheid nam van een oude baan, weer heel veel lekkers at en wat minder lui was dan vorige maand. Ik sla de herfst en winterdip dit jaar gewoon over heb besloten, dus op naar de volgende maand.

Smaak & Meer

Het is niet de eerste keer dat ik er ga eten, maar het is echt zo lekker dat ik het toch weer met jullie wil delen. We kozen vooraf beide een eigen voorafje maar als hoofdgerecht kozen we een plank. Wat mij betreft doe ik dat volgende kee rook met het voorafje. Ik ben namelijk niet goed in kiezen en er zijn weinig dingen die ik niet eet. Wat ik trouwens heel attent vond van de serveerster, ik gaf aan dat ik mijn chocolade dessert zonder walnoten wilde, kreeg ik bij het serveren de tip niet van Stefan te snoepen want daar zaten wel walnoten in.

lief dagboek - www.foodiemarjan.nl
Foto van Smaak en Meer
Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl
Tonijn
Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl
Vitello tonnato
Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl
Hoofdgerecht (plank)
Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl
Cheesecake
Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl
Chocolade

Tommies

Er zijn van die bedrijven waar je een zwak voor hebt. Zo heb ik dat voor tommies. Tommies heeft diverse producten die het makkelijker maken om aan je dagelijkse hoeveelheid groenten te komen. Maar ze hebben iets nieuws, pakketten om avondgerechten te maken en deze mocht ik voor tommies testen. Sowieso is het heerlijk om met kleinere tomaatjes gerechten te koken, deze bevatten vaak veel meer smaak van de grote. En dat proef je in dit geval dan ook terug in je soep of saus. Wat mij betreft zeker een makkelijke en lekkere manier om snel veel groente binnen te krijgen. Tommies heeft nu cashback actie, dus ook jij kunt de recepten testen!

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Oude & nieuwe baan….

Deze maand was ook een beetje gek. Ik werkte al sinds ik uit school was bij hetzelfde bedrijf. Daar had ik veel kansen gehad en een hoop leuke collega’s. Maar na acht jaar was het tijd om iets anders te gaan doen. En dat werd natuurlijk afgesloten met één van mijn favoriete weekend bezigheden: een escape room. Ik was al een keer in Dordrecht geweest dus mocht ik de kamer van Kelly niet nog een keer doen maar ging ik het schoollokaal in. Collega’s bedankt! Het was weer fantastisch!

lief dagboek - www.foodiemarjan.nl lief dagboek - www.foodiemarjan.nl lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Herfstige beelden

Ik heb het strand ingeruild voor het bos. Heerlijk in de frisse buitenlucht wandelen. Mooie kleuren, blaadjes die vallen en paddenstoelen die uit de grond schieten.

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Jasutin

Het kleine broertje van Justin, beide horen ze eigenlijk wel tot mijn favoriete restaurants. Ben jij er wel eens geweest? Om mijn laatste werkdag af te sluiten gingen Stefan en ik hier heerlijk eten!

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Alkmaar

Suus was 30 geworden en we hadden haar een weekendje Alkmaar cadeau gedaan. Dat bestond uit heerlijk eten bij de Buren, shoppen en natuurlijk stappen! Ik wist trouwens niet dat ze bij Bagels en Beans tegenwoordig van die lekkere yohurtjes hadden! Ps, ik ging voor de paling vooraf, scholletjes als hoofdgerecht en natuurlijk chocolade als toetje!

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

Flavourites Live

Alsof mijn maand nog niet leuk genoeg was ging ik ook nog naar Flavourites Live, een soort markt, maar dan met echte leuke shops die je normaal kunt vinden via Flavourites. Ik kwam thuis met een leuk handlettering boek, wat papieren hulpmiddeltjes en heerlijke fudge van Jack’s Fudge. Wat mij betreft een leuk middagje uit in plaats van een bezoek aan een stad. Voordeel is dat alles overdekt is en dat kwam dit weekend heel goed uit, je woei namelijk echt weg!

Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl Lief dagboek - www.foodiemarjan.nl

 

 

 

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: