Winactie; Ik ben niet van suiker!

IMG_0682Mijn nieuwe site is al even online en het is dan ook tijd voor een winactie! Hoe je mee kunt doen? Like mijn facebookpagina en geef in het facebookbericht met de winactie aan waarom jij dit boekt wilt winnen! Deel je het facebook bericht, dan maak je nog meer kans!

Zoals jullie vast wel gelezen hadden was het tijd om over te stappen op een nieuwe site. De oude kon net wat minder dan ik wilde dus is de grote verhuizing begonnen. Bijna alle oude recepten staat nu weer bereikbaar via mijn nieuwe site. En het fijne is, de naam is gewoon hetzelfde gebleven en de URL ook, alleen de layout en alles op de achtergrond is nieuw. Ik ben nog aan het ontdekken, maar het gaat alleen maar mooie worden.

Nog fijner is dat jullie gewoon gebleven zijn en een maandje rommel geaccepteerd hebben! Daarom deze winactie met het nieuwste boek van Gordon!

Gordon is zelf altijd bezig geweest met afvallen en op zijn eten letten omdat hij diabetis heeft. Het boek heeft een zeer grote link met zijn restaurant . Je ziet het terug in het ontwerp van het boek en in het voorwoord verwijst hij er al naar. Middels het boek wil hij mensen helpen om door middel van makkelijke recepten gezonder te gaan eten. In het boek staan zelfs de recepten die hij in zijn broodjes zaak ook serveert, dus heb je daar ooit wat lekkers gegeten is dit boek zeker een musthave!

Meedoen kan tot woensdag 17 februari 21:00!

 

IMG_0688

IMG_0685

IMG_0684

IMG_0683

 

Laat weten wat je van dit bericht vindt!?

%d bloggers liken dit: