Welk mes raadt Gordon Ramsay aan?

Gordon Ramsay's Fox tv-serie Hell's Kitchen, de deelnemers, gebruikt Henckels-messen, en op zijn online kookcursus gebruikt Gordon Wüsthof. Beide zijn twee van de beste messenfabrikanten wereldwijd en staan bekend om kwaliteitsproducten. Gordon Ramsay gebruikt messen van het merk Wxfcsthof en Henckels; de merken staan bekend om kwaliteitsproducten, en ze zijn twee van de beste messenfabrikanten ter wereld. Dus, welke messen gebruikt Gordon Ramsay? Wat is er zo bijzonder aan? We kunnen hier voor altijd over praten.

Desalniettemin hoeft u zich geen zorgen te maken over de scherpte van Hexclad's Japanse Damascus stalen messenset. Daarom heeft elke zichzelf respecterende chef-kok zijn eigen mes, dat niemand anders in de keuken het recht heeft om aan te raken. Een hakmes (zoals deze op Amazon) heeft een rechthoekig lemmet dat is gemaakt voor het snijden van dik vlees en het breken van zachte botten. Of je nu een nieuwe keuken opzet of overweegt het gereedschap dat je momenteel hebt te upgraden, een messenset kan een goed idee lijken.

Elke messenfabrikant in Solingen waardeert deze hoge status en komt er in alle opzichten mee overeen. Een broodmes kan in de keuken helpen met het in blokjes snijden van tomaten, aardbeien en nog harder voedsel zoals meloen en pompoen, wat andere messen en de chef-kok het moeilijk zal maken om hetzelfde resultaat te bereiken als een broodmes. De merken zijn twee van de beste messenfabrikanten ter wereld en staan bekend om kwaliteitsproducten. Dit is een veel voorkomend mes dat in elke keuken te vinden is, maar je zou een kwaliteitsmes kunnen krijgen, een merk Wüsthof.

Trouwens, zoals alle goede chef-koks doen, volgens je tijdplan, zal de extra tijd die je gebruikt om af te werken met dat stompe mes in de tijd snijden voor andere dingen. Terwijl chef-kok Gordon Ramsay zijn culinaire wijsheid wil geven aan de Hell's Kitchen-deelnemers (door soms harde beledigingen), leert hij de kijkers ook het een en ander over technieken, smaken en eten. Dit is wat chef-kok Gordon Ramsay zelf zegt over messen en messensets in zijn boek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. Je kunt geen beter mes vinden om de buitenkant van de ui of de nylonachtige bedekking van een teentje knoflook te verwijderen.

Het mes mag niet te zwaar zijn en je moet stevig kunnen vastgrijpen om perfecte sneden te maken die je wilt.