Waar koop je goede keukenmessen bij mij in de buurt?

Resultaten 1 - 12 van 71 · Ontvang gratis verzending voor gekwalificeerde koksmessen producten of koop vandaag nog online ophalen in de winkel op de keukenafdeling. Prescotts favoriete Takeda-mes is staal bekleed met roestvrij staal en heeft met hem over de hele wereld gereisd als een indrukwekkend werkpaard, perfect voor bijna elke keukentaak die hij tegenkomt. Duik diep genoeg in de door keukenmessen geobsedeerde hoeken van internet en je komt degenen tegen die Knives %26 Stones vasthouden als de gouden standaard voor het winkelen van keukenmessen. Het veelzijdige koksmes van Wüsthof met een hoog koolstofgehalte is een keukenwerkpaard dat jarenlang onmisbaar zal zijn met een stevig mes van acht inch.

Het is geen koolstofstaal - zacht, maar het is veel dunner en zachter dan de meeste messen in Europese stijl en daarom gemakkelijker te slijpen. Messensets kosten vaak twee keer zoveel als het apart kopen van die drie messen en bieden zelden iets anders nuttigs. De waarheid is dat wat het perfecte mes voor jou maakt, afhankelijk is van veel factoren, waaronder je comfortniveau met messen, de grootte van je handen en wat voor soort voedsel je graag kookt. Technisch gezien is het bedoeld voor kleine mesjes zoals zakmessen, maar ik gebruik het elke dag op keukenmessen en het werkt geweldig.

Nogmaals, neem het geld dat je bespaart en investeer het in een goede set slijpstenen, en je hebt messen die je lang goed van dienst zullen zijn. Het is iets langer dan veel van de messen hier, maar in tegenstelling tot veel Japanse messen heeft het een handvat in westerse stijl. Er is een verbijsterend assortiment koksmessen beschikbaar, van vuilgoedkoop tot zeer dure speciale messen. Maar net zo essentieel als het beperken van het juiste type messen voor u in de zee van gadgets en accessoires, is hoe u voor ze zorgt zodra u begint met koken.

Messen zijn niet een"one size fits all situatie, hoe het in je hand voelt, is belangrijker dan velen beseffen. Gebruikt voor een verscheidenheid aan taken in de keuken, van het snijden van vlees tot het hakken van noten, varieert een santoku-mes meestal van vijf tot acht centimeter lang. Ik heb in de Eerste Hulp genoeg tijd doorgebracht om hierover enigszins religieus te worden over het slijpen van mijn messen.