Welke beste keukenmessensets?

Dit is een eenvoudige, goed gemaakte messenset zonder franjes met een behoorlijke variëteit en een goede prijs. Over het algemeen een perfecte keuze voor ons „basislijnmodel om andere sets te vergelijken. Gevestigde keukenmessenmakers willen hun productieproces meestal niet veranderen om ermee om te gaan, dus het is hoogst onwaarschijnlijk dat Wusthof of Messermeister binnenkort een CPM 154-mes tevoorschijn komt. De 17-delige set bevat 13 messen voor een verscheidenheid aan snijden, in blokjes snijden, snijden en snijden, evenals keukenschaar, een dunschiller en een messenslijper.

De beste messenset voor uw keuken hangt uiteindelijk af van uw behoeften, maar welk gereedschap u ook kiest, zorg ervoor dat ze van kwaliteit zijn. Als je het niet leuk vindt om je keukenmessen te slijpen, wordt deze zesdelige set van Calphalon geleverd met een zelfslijpend messenblok, er zijn keramische slijpers ingebouwd in elke gleuf, dus elke keer dat je je mes erin steekt, wordt het mes geslepen voor het volgende gebruik. Met zowel een koksmes als een santokumes in Japanse stijl kan meer dan één persoon tegelijkertijd snijden en in blokjes snijden. We hebben de neiging om slechts één of twee messen in een huiskeuken te gebruiken, zegt Michelle Hernandez, banketbakker en eigenaar van Le Dix-Sept Patisserie in San Francisco.

Keefe zegt dat de basis van je messenset een 8 of 9 koksmes zal zijn, het mes waar je waarschijnlijk het vaakst naar zult reiken. Japanse mesontwerpen worden meestal gemaakt met de veronderstelling dat je heel voorzichtig gaat snijden, precieze sneden op fijne groenten en vis, en heel specifieke sneden op vlees gaat doen. Zoek vooruit 16 van de beste messensets om in je keuken te hebben, zodat je alle pompoenrecepten voor het seizoen kunt kraken. Als je geen ruimte op je aanrecht hebt voor een messenblok, is een ladeset een ideale oplossing voor veilige en compacte opslag, en deze van Victorinox wordt geleverd met vijf essentiële snijgereedschappen.

Of je nu in aangebraden biefstuk, geroosterde groenten of geruststellende gebakken pasta snijdt, een scherp tafelmes is essentieel. De combinatie van old school vakmanschap en moderne productiemethoden komt tot uiting in hun Premiere Forged messenserie. Het opbergblok dat bij de 7-delige set wordt geleverd, heeft zes lege sleuven voor steakmessen, maar de steakmessenset moet apart worden aangeschaft. Deze blokset maakt deel uit van de Four-Star-lijn van Zwilling, die is ontworpen in samenwerking met professionele chef-koks om gereedschappen op expertniveau in huiskeukens te brengen.

Hoewel het hoogwaardige staal een groot pluspunt is voor deze messenset, is het echt het ontwerp van de messen dat ze deze lijst waardig maakt.